2777
2789
عنوان

خانوماا نمی‌دونم چ شیرخشکی بخرم لطفا بیاین😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 37 پست
من دخترم کلا شیرخشکیه اوایل دکتر بهش شیر داد مخصوص زردی بعدش دیگه اون شیر گیرم نیومد اپتامیل دادمش ت ...

عزیزم مارک شیرخشک رو که عوض میکنی بچه اذیت نمیشه از لحاظ گوارشی؟بعد یکدفعه شیرخشک جدید رو میدی یا با قبلی قاطی میکنی و به مرور؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
اخه همینجور کوچیک میمونه🥲میگم شاید مقوی تر از شیر من باشه

نه اصلا اشتباه نکن من دخترم ضعیف بود فقط شیر خودمو میخورد همه اطرافیان گفتن بهش شیرخشک بده رفتم کربلا کلن عادت کرد ب شیر خشک بدتر ضعیف موند نساختش نزدیک ی سالش افتاد اسهال شدید و عفونت ادراری بردم همدان دکتر صدیقی گفت شیر خشک حذف کن ب محض اینکه ندادم اسهال قطع شد فقط شانس اوردم نزدیک ی سالش بود و شیر پاستوریزه بهش دادم 

اما هیچ چیز مث شیر مادر نیس همون موقع ک شیر خودمو میخورد بهتر بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم آلرژی به محصولات گاوی داشت چقد اذیت شدیم هر دو فقط که محصولات گاوی نبود مغزیجات و حتی کاهو ...

ای بابا من مغزیجات و مرکبات میخورم ک خوب نیس واقعا؟؟ پس چی بخورم شیرم لاقل مقوی شه

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
واسه همچین مسآله مهمی اومدی نی نی سایت داری سوال میکنی آخه مامان؟

اخه دکتر اصلا توجه نمیکنهههه میگم شیرم خوب نیس وزنش کمه میگه نههه فقط شیرخودت 😒 هرچی مقویه نمیتونم بخورم خب این شیر چ قوتی داشته باشه برا بچه

نه اصلا اشتباه نکن من دخترم ضعیف بود فقط شیر خودمو میخورد همه اطرافیان گفتن بهش شیرخشک بده رفتم کربل ...

عه جدی میگی اخه منم تو همین وضعم هرکی میرسه بهم میگه واای بچت کوچیکه چرا شیرخشک نمیدی شیرت خوب نیس ازین حرفا .بعضی وقتام میگم شاید واقعا مشکل از شیرمه 

اخه دکتر اصلا توجه نمیکنهههه میگم شیرم خوب نیس وزنش کمه میگه نههه فقط شیرخودت 😒 هرچی مقویه نمیتونم ...

خب دکترت حتما درست میگه بچه من‌ کلا شیر خشکیه ولی لاغره دکترش گفت عیب نداره نرماله وزن گیری یه بخشیش ژنتیکیه 

بعضی آدما لاغرن هرچی‌ میخورن چاق نمیشن بعضیام با آب چاق میشن همیشه درحال رژیمن 

دکترت رو عوض کن

۴ تا دکتر رفتم همه ی حرف میزنن سری اول ک گفتم شیرخشک میدم میخاست منو بزنه ینی در این حد

عه جدی میگی اخه منم تو همین وضعم هرکی میرسه بهم میگه واای بچت کوچیکه چرا شیرخشک نمیدی شیرت خوب نیس ا ...

من دیگه داشتم افسردگی میگرفتم انقد میگفتن ریزه گول خوردم الان یبار شیر گاو میدم یبار پاستوریزه یبار غذا این نمیدونم میخا چکار کنم ولی اگه شیر خودمو میدادم دیگه بعد دوسال تموم میشد و غذا بهش میدادم اما الان بشدت وابسته ب شیر پاستوریزه شدن و غذا کم میخوره

خب دکترت حتما درست میگه بچه من‌ کلا شیر خشکیه ولی لاغره دکترش گفت عیب نداره نرماله وزن گیری یه بخشیش ...

اره حالا خودمم لاغرم چی بگم والا توکل ب خدا 

من دیگه داشتم افسردگی میگرفتم انقد میگفتن ریزه گول خوردم الان یبار شیر گاو میدم یبار پاستوریزه یبار ...

عزیزم چقدرم نازه ماشالله .. حالا امید ب خدا دختر من شیرخشک کلا نمیخوره میریزه بیرون گفتم اینو ب زور بهش بدم😂

2810