2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچه های من دنیا میومدن اولی نارس بود نموند دومی بیماری sma داشت و پنج ماه و نیمش بود فوت کرد

خدا دامنتو سبز من انشالا امپول ريه از قبلشم ميزدي نميموند حتي؟چرا زود به دنيا اومد؟كيسه اب پاره شد؟

دارم زندگی میکنم اما نیمی از وجودم مدام در طلب یه چیزیه که اونو یادم بیاره خودمو گول میزنم که یادم ر ...

منم دقیقا این حالو دارم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
منم دقیقا این حالو دارم

عزیزدلم انشالله زود زود دامنت سبز بشه عوض یکی دوتا خدا بهت بده جاش واست پر بشه تاپیکاتو خوندم اینجوری از دست دادن بچه یه دفعه خیلی سخته😢😢😢😭😭😭😭

عزیزدلم انشالله زود زود دامنت سبز بشه عوض یکی دوتا خدا بهت بده جاش واست پر بشه تاپیکاتو خوندم اینجور ...

آره خیلییییی سخته اصلا برام شک وارد شده هنوزم باور نکردم ....شما بچه ندارین؟

وای خدا بمیرم برات داغ دوتا بچه خیلی سخته

من تمام دل خوشیم دخترمه به خاطر اونه هر کاری که میکنم تو هم زودتر دوباره بچه دار شو به امید خدا خیلی حالت خوب میشه البته سال اول خیلی سخته خیلللللی

اقدام نکردی واسه بارداری؟

چرا اقدام کردم ولی با تزریق امپول گونال اف و متروپین و گنادوتروپین تو روز ۷ پریودی فولیکول ۵ داشتم که دکتر گف خیلی ریزه و دوباره این آمپولارو تجویز کرد....