2777
2789
خدا به همه مادرای داغدیده صبر بده من تو اینستا یه پیج پیدا کردم به اسم سفر کرده. هرکی بچش فوت میشه ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت منم اون پیج و دیدم ولی نمیرم داخلش خیلی دلگیره همه روزای بدم میاد جلو چشمام شما هم زیاد نرو حال روحیتو بهم میریزه 

عزیزم خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه و به دلت آرامش بده. من پسر سه ساله ام رو سه ماه و نیم پیش از دست ...

الهی بمیرم برای دل شما . میگند بچه ها اون دنیا شفاعت مادرو و پدر و میکنند اما من شفاعت نمیخواستم من خود پسرم و میخواستم . نمیدونم چی بگم که دلتون آروم بشه نمیدونم 

(( سرگذشتم از در گذشتم غمگین تر است ))                   پسرکم علی اصغرم آسمونی شده 😢😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونم بپرسم چرا فوت شدن؟

یه بیماری نادر ژنتیکی،که توی غربالگری های دوران بارداری اصلا مشخص نشد،حتی پسرم بعد از تولد هم علایم خاصی نداشت،ولی از شش ماهگی به بعد کم کم خودشو نشون داد،بیماریش توی پنج ماهگی تشخیص داده شده بود و اونا پیش بینی کرده بودن این علایم رو ولی اون موقع چیزی مشخص نبود و من امیدوار بودم که تشخیصشون اشتباه باشه،ولی این طور نشد، این بیماری به تدریج بچه منو ازم گرفت،پسرم درست مثل شمع جلوی چشمام اب شد.😭 

امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ» 
یه بیماری نادر ژنتیکی،که توی غربالگری های دوران بارداری اصلا مشخص نشد،حتی پسرم بعد از تولد هم علایم ...

عزیزم بیماری smaداشت؟ آخه پسر من بیماری اس ام آ داشت و همینجوری کم کم آب شد جلو چشمام پسرم از تو ماه آخر بارداری شروع شده بود بیماریش

نه عزیزم ISH ،یه بیماری نادر با احتمال وقوع یک در میلیون در جمعیت ها،سیستمیک بود، که به تدریج مفاصل ،سیستم گوارش،ریه،کبد،وکلیه و...رو تحت تاثیر قرار میده،و دردناکه ،بچم خیییییلی اذیت شد،کاش هیچ وقت خدا بهم بچه نداده بود😭😭

برای پسرت ناراحت شدم بیماری بدیه،مگه یه بچه چقدر تحمل داره😩

خدا بهت آرامش بده،برای منم دعا کن دوست عزیز🙏

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ» 

خدا به دل همه مادرا صبر بده

من دختر قشنگمو سه سال پیش از دست دادم تمااااااام لحظه هایی که باهاش بودم جلوی چشممه همه خندهاش گریه هاش بانمک بودناش تعجب کردناش رقصیدناش حرف زدناش... همه چیز این بچه جلو چشممه یادش بخیر

وقتی رفت درست یکسال ونیمش بود

خدا به دل همه مادرا صبر بده من دختر قشنگمو سه سال پیش از دست دادم تمااااااام لحظه هایی که باهاش بود ...

خدا صبرت بده عزیزم منم ۳ ساله پسرم رفته از پیشم البته پسر دومیم اولی سال ۸۷ رفت 

دوباره یادم افتاد..... دخترکم رو در 25هفتگی از دست دادم،به دنیا اومد و فقط یک ساعت و نیم زنده بود ت ...

ببخشید عزیزم. چرا تو ۲۵ هفتگی اون اتفاق افتاد واستون؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*