2777
2789
منم دخترما تو هفته ۲۶ دچار زایمان زودرس شدم و سزارین و بعد ۳ روز از دستش دادم،  دخترم تو دلم ک ...

😭😭😭😭ای جان عزیزمممم چه قدر سخت منم همین حس و دارم بچه های همسن بچه هامو هنوزم میبینم دلم خون میشه واسشون آرزوی سلامتی میکنم و هی با خودم میگم اگه بچم بود الان قد این بود

الهی ،خداصبرت بده عزیزم پسرخالم متولد69بود،دوسال بود ازدواج کرده بود وزنش پابه ماه،طبقه بالا خالم ا ...

😱😱😱😱😱 واااای خدا صبر بده به خاله صبورتون آره من الان ناشکری نمیکنم از خدا صبر میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسر دوساله ام رو شش سال پیش از دست دادم‌. دو سه سال اول که مثل دیوونه ها بودم‌. خیلی بد بود. همش ...

اوووووووف فدای دلت بشم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
الهی ،خداصبرت بده عزیزم پسرخالم متولد69بود،دوسال بود ازدواج کرده بود وزنش پابه ماه،طبقه بالا خالم ا ...

وااای چقدر سخت

داغ خیلی سخته، 

به یکی داغ بزرگتر یکی یکم کوچکتر، 

خداکنه دل همه داغدارا اروم بگیره 

دل من هنوز اروم نگرفته 

من خیلی تلاش کردم تا باردار شدم که اونم .....

وااای چقدر سخت داغ خیلی سخته،  به یکی داغ بزرگتر یکی یکم کوچکتر،  خداکنه دل همه داغدارا ...

بله،تنها چیزی که چاره نداره مرگه،

وگرنه ادم زندگیش میداد وجون عزیزانش میخرید،میدونم،فقط بحرف اسونه وهرچی دلداری بدیم بازم ادم تو مرگ عزیز بخصوص بچه،اروم نمیشه،

اما زندگی در جریانه،وواقعا بخاطر زنده ها باید زندگی کرد.که حسرت دیگه ای به دل نمونه

سلام سیتاراجان

من این تاپیک راالان دیدم

واقعا اعصابم بهم ریخت

خعییلی خعیلی ناراحت شدم 

خداصبربده بهت.انشالله دیگه اصلااصلاغم نبینی عزیزم

خیلی سخته واقعا.الهی حال دلت همیشه خوب باشه😘😘

منم داغ دارم پسر کوچولوم دو ماه پیش از پنجره افتاد بیرون تو یه لحظه رفت تو اتاق من داشتم شام میپختم ...

واااااای 😭😭😭😭😭😭 چند وقتش بود؟ خدا به دلت صبر بده عزیزدلم

سلام من هم ۵سال پیش دختر ۵ماهم .و ۵ماه و دوروزه پسرمو در ۷ماهگی ازدست دادم.

الان دارم گریه میکنم آخه ۱۷مهر تولدشه.که میوفته پنجشنبه.پنجشنبه و جمعه ها هم بهشت سکینه کرج تعطیله بخاطر کرونا.منم مجبورم یه روز زودتر برم پیشش.

دلم خیلی خونه.بخاطر خانوادم به روی خودم نمیارم و جلوشون گریه نمیکنم ولی الان دارم میترکم.

بچهای من مشکل ژنتیکی داشتن که برای اولین بار در فامیل اتفاق  میوفتاد و در سونو و ازمایش مشخص نمیشد.

تازه جواب ازمایش از خون این پسر طفل معصومم از خارج اومد که من و شوهرم ناقل یه ژن مشترک هستیم.

الهی بمیرم برای دختر و پسرم.دلم براشون اتیش میگیره وقتی یاد خنده هاشون و خاطراتشون میوفتم...

واااااای 😭😭😭😭😭😭 چند وقتش بود؟ خدا به دلت صبر بده عزیزدلم

۱۸ ماه. دارم از عذاب وجدان میمیرم . چند روز قبلش رفتم صندلی رو بردارم ولی بازم برنداشتم فرصت رو از دست دادم دارم دق میکنم 😢😭😢😭

۱۸ ماه. دارم از عذاب وجدان میمیرم . چند روز قبلش رفتم صندلی رو بردارم ولی بازم برنداشتم فرصت رو از د ...

خدا بهت صبر بده عزیزم 😔😔😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۱۸ ماه. دارم از عذاب وجدان میمیرم . چند روز قبلش رفتم صندلی رو بردارم ولی بازم برنداشتم فرصت رو از د ...

بچه اولت بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

همسن پسر من بود ولی من بچمو ۱۶ روزگی از دست دادم عزیز دلم خدا بهت ارامش بده ویه فرشته دیگه