2777
2789
دقیقا، من پسرم خیلی بغلی و وابسته بود با اینکه اطرافیان میگفتن بغلی میشه و فلان بغل نکن، من هر وقت م ...

دوست خاهرزادم ٥ سالش بود ي ساعت مونده بود برسن خونه ب مامانش كفت مامان منو از صندليم بيار بيرون ميخام بغل تو بشينم بغل مامانش نشستن همانا و تصادف و فوت بچه همان😔😔😔خيليم ب سختي بچه دار شده بودن😔😔😔

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
دقیقا، من پسرم خیلی بغلی و وابسته بود با اینکه اطرافیان میگفتن بغلی میشه و فلان بغل نکن، من هر وقت م ...

نميدونم چه جوري كمكت كنم درد دلت كم شه هر وقت خاستي ميتوني با من حرف بزني عزيزكم

ي پيج اينستا هست مبينا اسماعلي دخترشو و همسرشو تو تصادف از دست داده ب پيجش ي سري بزني بد نيست

ي گروهه واتساپم هست همه بچه از دست دادن بيشتريا زير ي ماه بود سنشون الان دارن خداروشكر كم كم باردار ميشن خاستي لينكشو بفرستم بياي عزيزم

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون دل پر از دردت عزيزم خداي من چقدر سخته چقدر تلخه دركت ميكنم  من الان آرزومه ٥ دقيقه برگر ...

بابا صندلی ماشینم خریده بودیم ولی چون با ماشین خواهرم اینا میرفتیم تو بغلم نگه داشتم ، ولی اگه خدا میخواست زنده میموند همونجوری که بچه خواهرم زنده موند خداروشکر. دلم خیلی براش تنگ میشه خیلی فکر میکنم بچه دیگه هم داشته باشم انشالله به لطف خدا چجوری براش تولد بگیرم یه چشمم اشک میشه یه چشمم خون

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دوست خاهرزادم ٥ سالش بود ي ساعت مونده بود برسن خونه ب مامانش كفت مامان منو از صندليم بيار بيرون ميخا ...

وااای خدا کمکش کنه😭😭😭😭 از کار خدا نمیشه سردرآورد

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
نميدونم چه جوري كمكت كنم درد دلت كم شه هر وقت خاستي ميتوني با من حرف بزني عزيزكم ي پيج اينستا هست م ...

باشه بفرست مرسی ، آدم یه نفر هم درد خودش میبینه درددل میکنه یکم آروم میشه

جاش بهشته عزیزم بله الان ۲۶ هفته هستم شما چی

پسر من هنوز چهلمش تموم نشده ۲۱ روزه فوت کرده بمیرم براش کاش من میموردم جاش

اینقد حالم بد میشه قلبم درد میکنه یه دردی رو دلمه که کم نمیشه بر طرف نمیشه

آرومم ولی دوباره همونجوری میشم حالم بد میشه دوباره

نمیدونم کی خدا بهم صبر میده 

نمیتونم سر خاکش برم نمیتونم عکساشو نگاه کنم

نگاه کنم سکته میکنم از غصه و درد

والا حدود تقریبا یکماه هیج رابطه یا اقدامی هم نداشتیم چون خونه خودمون نبودیم تایم لقاح من پریود ب ...

خدا حفظش کنه برات انشالله بخیر و سلامتی دنیا بیاد

عمر طولانی داشته باشه کنار تون عزیزم

بحق امام حسین

2810