2777
2789
عنوان

به نظرتون الان رابطه ما تموم شده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینجوری بی کیفیت انتخاب میکنی که تکلیفت مشخص نیست. صبر کن یکم،ادم درست حسابی پیدا کن نه پیام بازرگانی

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وات بری با یکی دیگه سریع؟ واتتتتتتت حاجی من ۳ ساله به یکی که هیچ چیزی بینمون نیست متعهدم😐😂

خوب مگه کار درستی میکنی؟ ٣ سال به کسی که متعهد نیست بهت متعهد میمونی ؟ من دنبال اردواجم با اینم یکماه بود تو رابطه م لازم نیس زیاد صبر کنم 

کاربری دست ٣ نفره
وات بری با یکی دیگه سریع؟ واتتتتتتت حاجی من ۳ ساله به یکی که هیچ چیزی بینمون نیست متعهدم😐😂

من نامزدم خبر نداشت دوسش دارم بعد به خاطر خاستگارم کتک هم خوردم که باید بله بدی ولی متعهد موندم بهش😂😂😂😂😂😂

خوب مگه کار درستی میکنی؟ ٣ سال به کسی که متعهد نیست بهت متعهد میمونی ؟ من دنبال اردواجم با اینم یکما ...

اینقدر سریع با هرکسی وارد رابطه نشو فقط بخاطر ازدواج 

بزار یه آدم درست بیاد تو زندگیت نه هر کسی پیشنهاد داد قبول کنی؛فردا به مشکل خوردی چیکار میکنی

زندگی که بچه بازی نیست این بره اون بیاد فقط چون هدفت ازدواجه.درسته به ازدواج فکر کن ولی نه هر آدمی

طرف یک ماه رفته مثلا تو رو خوابونده تو آب نمک بعد برگرده بعدش تو بگی باشه و باز بری تو رابطه ؟ الان منتظرشم هستی یعنی 

واقعا عجیبه 

یکی چند روز ازت خبر نگرفت بدون تموم شدست رابطه

هر چی باشه مسخرست نفرست مگه چند سال باهم بودید ؟

قبلا ۴ ماه باهم بودیم 

بعد کات بودیم 

بعد برگشت دوباره گفت من دوستت دارم و اینا منم یه مدت فک کردم بعد گفتم باشه

بعدش یک ماه دوباره باهم بودیم 

الان دو روزه قهریم

کاربری دست ٣ نفره