2777
2789
عنوان

دوس پسرم پریروز جواب پیامم رو نداده نمی‌دونم الان قهریم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست

من جات بودم حتی دیگه پیام خداحافظی رو هم نمیفرستادم

حکایتت میشه مثل همین کاربر که تو تاپیک نوشته خداحافظ تمام و اون هنوز سین نکرده

خفت و خاری برای تو میمونه

اصلا هیچ چیز هم نفرست

کلا بیخیالش شو 

حتی پیام داد سین نکن

ما دخترا دل تو دلمون نیست مث اونا نیستیم

ولی با هرکس عین خودش

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
٢ روز چیزی نیست کلا ولی میخام ببینم الان کات کرده یا قهره

اصلا اصلا پیگیر نباش وقتیم اومد گله نکن فقط دلیل بپرس و عادی رفتار کن 

و بیشتر درمورد موندن باهاش فکر کن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جات بودم حتی دیگه پیام خداحافظی رو هم نمیفرستادمحکایتت میشه مثل همین کاربر که تو تاپیک نوشته خداح ...

آخه میخام پیشنهاد یکی دیگه رو قبول کنم بعدا اومد گفت هنوز کات نکرده بودیم چی. من میشم خیانتکار و ادم بده

کاربری دست ٣ نفره
اره قبول می‌کنه چرا نکنه مگه عهده بوقه. تو دوست نشو مگه اجبارت کردیم

اولا حرفم کلی بود نه فقط به شخص شما دوما از صد تا پسر درست حسابی یدونه بزور قبول می‌کنه دختری که قبلاً با یکی بوده رو نامزد کنه وگرنه هنوز رسم بکارت تو ایران نبود چون همه خانواده ها اصلا نمیرن سمت دختری که قبلاً مال یکی دیگه بوده  ثانیا خودم میبینم ته این جور روابط چیه به همین خاطر خودمو به خواطر هوس یه پسر دیگه که هر روز با یکی هست رو دخترا رو فقط به خواطر هوس خودش میخواد تو دردسر نمیندازم و خودمو دستمال دست پسرا نمیکنم 

کجای کاری رسم بکارت دیگ نیست

چطور نیست ؟؟ 

همین دوروز پیش یکی تاپیک زد گفت نامزدم گواهی بکارت میخواد 

الان هم خیلی هارو میبینم که پسره رفته جلو برای عقد بعد فهمیدن دختره بکارت نداره نرفتن بگیرنش و ابروش تو فامیل رفته

متاسفانه بعضی ها از عواقب این کارشون مطلع نیستن بعد که فهمیدن دودستی خودشون رو انداخت تو چاه تازه درک میکنن که چرا بعضی ها میگفتن این کار درست نیست 

چطور نیست ؟؟ همین دوروز پیش یکی تاپیک زد گفت نامزدم گواهی بکارت میخواد الان هم خیلی هارو میبینم که پ ...

مثل مامانبزرگا حرف نزن

منم مخالفم بااین چیزا ولی خیییییلی رسم منسوخی شده دیگ 

اوناییم ک این رسمو دارن مال عهد بوقن ب روز نشدن هنوز 

همونقدری ک دختر باید باکره باشه پسرم باید باشه ولی پسر باکره میشناسی؟؟؟

برای همینه لجم میگیره از این حرفا وگرنه منم مذهبیم و رابطه بد نامحرمو اشتباه میدونم

مثل مامانبزرگا حرف نزنمنم مخالفم بااین چیزا ولی خیییییلی رسم منسوخی شده دیگ اوناییم ک این رسمو دارن ...

عزیزم مثل مادر بزرگ ها حرف نمی‌زنم اتفاقا منم اصلا این رسم رو دوست ندارم چون نشانه تعرض به زن ها هست 

مگه زن کالاست که باید پلمپ تحویل بدن به پسره مگه پسره پلمپ شدس ولی چاره ای نیست اکثر خانواده ها هنوزم این رسم مسخره رو قبول دارن ولی من تن به همچین کاری نمی‌دم 🫡

ولی میگم رابطه با نامحرم و دوست پسر بازی تهش جز بدبختی نیست و آخر این زن هست که بدبخت میشه نه پسره 

مثل مامانبزرگا حرف نزنمنم مخالفم بااین چیزا ولی خیییییلی رسم منسوخی شده دیگ اوناییم ک این رسمو دارن ...

شما داری رویایی فکر میکنی 

اتفاقا رسم بکارت هست و سفت تر هم پاشو گذاشته رو گردن دختراا 

کی میگه نیست تازه میگن باید بیای بریم پیش دکتری که ما میگیم 

شما داری رویایی فکر میکنی اتفاقا رسم بکارت هست و سفت تر هم پاشو گذاشته رو گردن دختراا کی میگه نیست ت ...

نه والا چیزی ک اطرافم دیدمو میگم من دانشگاه رفتم سرکار رفتم همچین چیزی نشنیدم والا دخترا خییلیم ازادن پسرام خیلی روشن فکر 

شاید تو منطقه ای ک شما هستید زیاده

نه والا چیزی ک اطرافم دیدمو میگم من دانشگاه رفتم سرکار رفتم همچین چیزی نشنیدم والا دخترا خییلیم ازاد ...

تهرانم زبونی میگن بکارت مهم نیست ولی موقع ازدواج نه 

اصلا اینطور نیست .

🙏

البته نظر منه