2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان انشاءالله بسلامتی بدنیا بیادبرای تقویت بعد سقط چیکار کردین

عزیزم حتمااااا ویتامین دی استفاده کن هم خستگی رو از بین می‌بره هم کیفیت تخمک ها رو بالا میبره از مولتی ویتامین هم بسته به دستور پزشک استفاده کن و اگه بچه ی دیگه ای داری خیلی نگران سقط نباش چون اگه دور از جون شما مشکلی داشتی اون یکی بچه رو هم نمیتونستی باردار بشی 

عزیزم حتمااااا ویتامین دی استفاده کن هم خستگی رو از بین می‌بره هم کیفیت تخمک ها رو بالا میبره از مول ...

ممنون گلم 

مولتی ویتامین و آهن دکتر داد یه مدت استفاده کردم فایده نداشت بیشتر سرگیجه سردرد اینا گرفتم

ویتامین د۳ ۱۰۰۰ از تو بارداریم دارم 

روزی یکی خوبه؟

شوهرم چیزی نیاز نیست بخوره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون گلم مولتی ویتامین و آهن دکتر داد یه مدت استفاده کردم فایده نداشت بیشتر سرگیجه سردرد اینا گرفتم ...

همسرتون بهتره چیزایی مثل موز و مغزیجات استفاده کنن و روزی یدونه ویتامین دی نخور زیاده یک روز درمیون استفاده کن مصرف زیاد ویتامین دی خطرناکه چون مقدار اضافه ش از بدن دفع نمیشه و تو بدن ذخیره میشه

همسرتون بهتره چیزایی مثل موز و مغزیجات استفاده کنن و روزی یدونه ویتامین دی نخور زیاده یک روز درمیون ...

ممنون گلم

من تغذیه ای چی بخورم قوی بشم چون خیلی ضعیف شدم

به شما نگفتن چند ماه بعد اقدام کنین؟

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون گلممن تغذیه ای چی بخورم قوی بشم چون خیلی ضعیف شدمبه شما نگفتن چند ماه بعد اقدام کنین؟

دکتر به من گفت چون خیلی کم سن و ضعیف بود گف شیش ماه ولی معمولا به بقیه میگن ۲ ماه برای خودتون هم دکتر برای من اب قلم و مغزیجات و مولتی ویتامین و آهن تجویز کرده بود 

دکتر به من گفت چون خیلی کم سن و ضعیف بود گف شیش ماه ولی معمولا به بقیه میگن ۲ ماه برای خودتون هم دکت ...

آره گلم به من گفتن دو ماه

انشاءالله که تا دو هفته دیگه بتونم سرپا بشم

اللهم عجل لولیک الفرج
انشالاه امیدوارم بارداری سالمی تجربه کنین و صاحب یه دختر قشنگ یا یه پسر مهربون بشین براتون دعا میکنم ...

ممنون قشنگم😍شما وقت میکنین یه زیارت عاشورا با دعای بعدشو برام بخونین 

اسمم زینبه

اللهم عجل لولیک الفرج