میگم که کسی بوده سقط داشته باشه قبل بارداریش؟توی این بارداری مشکلی نداشتین؟چقدر بعد سقط باردار شدین؟اونایی که نی نی خیلی دوست دارین چجوری مدت بین سقط و بارداری مجددو سر کردین؟خیلی انتظار سخت نیست؟چیکار کنم اینقدر فکرنکنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من قبل بارداریم سقط داشتم که خودم سقط کردم چون بچه مشکل داشت سندروم داون بود ۸ ماه بعد سقط اقدام کردم و یک سال بعد اقدام باردار شدم. من مشکلی نداشتم. علت باردار نشدنم شوهرم بود که درمان شد
اگر از من میشنوی کامل از بقیه کمک بگیر این ۹ ماه و دکتر خوب و با تجربه انتخاب کن تا حد الامکان استرس رو به صفر برسون از لحاظ تغدیه هم فقط سالم خوری فست فود و هله هوله برای بعد زایمان اینا کارایی بود که من کردم که البته خواست خدا و توکل مهم تر از همه ست
اون هم تاثیر داشت ولی مشکلات خیلی زیاد دیگه ای هم داشتم آخه سنی هم نداشتم که سقط اولم ۱۶ سالم بود دومی ۱۷ و نیم بعد از من انتظار بچه داشتن ولی بیشتر به خاطر مشکلات دیگه بود
آره خییلی در برابر زجری که کشیدم یه کلمست ولی خدارو شکر میکنم چون الان تقریبا ۱۰ سال از اون ماجرا میگذره و من دارم هر روز موفق تر میشم چون هیچ وقت دست از تلاش برنمیدارم