میگم که کسی بوده سقط داشته باشه قبل بارداریش؟توی این بارداری مشکلی نداشتین؟چقدر بعد سقط باردار شدین؟اونایی که نی نی خیلی دوست دارین چجوری مدت بین سقط و بارداری مجددو سر کردین؟خیلی انتظار سخت نیست؟چیکار کنم اینقدر فکرنکنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ای جان انشاءالله بسلامتی بدنیا بیادبرای تقویت بعد سقط چیکار کردین
عزیزم حتمااااا ویتامین دی استفاده کن هم خستگی رو از بین میبره هم کیفیت تخمک ها رو بالا میبره از مولتی ویتامین هم بسته به دستور پزشک استفاده کن و اگه بچه ی دیگه ای داری خیلی نگران سقط نباش چون اگه دور از جون شما مشکلی داشتی اون یکی بچه رو هم نمیتونستی باردار بشی
ممنون گلم مولتی ویتامین و آهن دکتر داد یه مدت استفاده کردم فایده نداشت بیشتر سرگیجه سردرد اینا گرفتم ...
همسرتون بهتره چیزایی مثل موز و مغزیجات استفاده کنن و روزی یدونه ویتامین دی نخور زیاده یک روز درمیون استفاده کن مصرف زیاد ویتامین دی خطرناکه چون مقدار اضافه ش از بدن دفع نمیشه و تو بدن ذخیره میشه
ممنون گلممن تغذیه ای چی بخورم قوی بشم چون خیلی ضعیف شدمبه شما نگفتن چند ماه بعد اقدام کنین؟
دکتر به من گفت چون خیلی کم سن و ضعیف بود گف شیش ماه ولی معمولا به بقیه میگن ۲ ماه برای خودتون هم دکتر برای من اب قلم و مغزیجات و مولتی ویتامین و آهن تجویز کرده بود