2777
2789
عنوان

شیرخشک یارانه ای

42 بازدید | 4 پست

چقدر باید بفروشم نمیدونم چه قیمتی بگم ک منصفانه باشه ؟

دخترم شیر ببلاک ال آف میخوره داروخونه آزاد بهم داد گفت باید نسخه دکتر داشته باشی برا این شیر همه جا اینجوره یا فقط اون داروخونه الکی گفت؟ اگه دکتر عمومی بنویسه میدن یا حتما باید متخصص باشه؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مادرا کسی نیس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

شیرخشک ال اف باید دکتر کودک بنویسه تا سه  رو دکتر مینویسه مثلا ببر بگو بنویسه سه تا رو باهم ک هر دو روز مری ویزیت بگیری بعد سه تا دیگه خودشون بدون نسخه میدن ...دختر من حساسیت ب لاکتوز داشت الان یک‌سال و نیمه ال اف ببلاک میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرخشک ال اف باید دکتر کودک بنویسه تا سه رو دکتر مینویسه مثلا ببر بگو بنویسه سه تا رو باهم ک هر دو ...

تا کی اینجوریه ی داروخونه میرم همینجور میده 75 گفت نیاز ب نخسه نیست بعد روش نوشته از بدو تولد ننوشته 1 عکس شیر خشک بچت میفرستید ببینم

تا کی اینجوریه ی داروخونه میرم همینجور میده 75 گفت نیاز ب نخسه نیست بعد روش نوشته از بدو تولد ننوشته ...

اره همونه من از بدو تولد دارم میدم تا الان ک یک سال و خورده ای چندبار خواستم شیرخشک های دیگه بدم اما اسهال میشه و بهش نمیاد