2777
2789
عنوان

علت دلدرد کودک چهارساله قبل از دفع مدفوع میشه کمک کنید مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست
گرمیچر؟؟

نه دایمتیکون

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
به نظر من این درد میتونه طبیعی باشه. یه کوچولو نفخی که تو رودهاس و مخصوصا موقعی که دفع نزدیکه باعث‌ا ...

یبار پارسال اینجوری میشد بردم دکتر گفت اشکال نداره

همین دوهفته پیشم آزمایش مدفوع انجام داد سالم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش خوب شد؟دیگه پیش نیومده بگه

عزیزم برای پسر من یه مدت کوتاه بود یعنی میگفت و سریع تموم میشد

دکترش داد گفت اگر تکرار کرد بده

که پسر من تکرار نکرده فعلن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
آره آدم بعضی وقتا کلا دلش پیچ میزنه بعد دفع هم خوب میشه نمیدونم من چجوری پسرمو قانع کنم ک این دلدرد ...

کلا توجه کنی بعضی بچه ها هر چیزی رو درد میبینن مثلا یه بند ببند به دستش نمیگه فشار میاد به دستم میگه درد دارم 

یا مثلاً یه یخ بزاری  رو پوستش باز میگه درد دارم ... سعی کن درد رو تو بازی براش توضیح بدی

اصلا توجه نکن بهش یه مدت  بهشم بگو این درد نیست بگو دستشویی دارم 

البته دقت کن درد اگر داشته باشه تو چهرش نمایانه  

بعد از ویروسی هم روده آسیب میبینی تا مدتها این حس هست 

کلا توجه کنی بعضی بچه ها هر چیزی رو درد میبینن مثلا یه بند ببند به دستش نمیگه فشار میاد به دستم میگه ...

چه خوب توضیح دادی عزیزم

ولی حسم اینه واقعا دردش میگیره ک میگه اگه همیشه میگفت میگفتم درد نیست ولی چون بعضی وقتا میگه حتما درد داره 

اسهالش نزدیک ب ۱۸روز طول کشید من و باباش وخواهر کوچیکش بعد این گرفتیم خوب شدیم این هنوز اسهال بود

منم پسرم ۴ سالشه از دو سالگی دقیقا وقتی اسهال ویروسی گرفت قبل دفع درد داره ولی پهلوهاشو نشون میده پس ...

آره اینم دقیقا بعد هربار اسهال ویروسی تا مدتها میگه بعد خود بخود خوب میشه

عزیزم ی سوال 

پسرت در روز چندبار دفع داره؟؟شده یروز اسهال نباشه ولی دفعش شل وابکی باشه؟؟

آره اینم دقیقا بعد هربار اسهال ویروسی تا مدتها میگه بعد خود بخود خوب میشهعزیزم ی سوال پسرت در روز چن ...

پسر من همیشه میگ 

یعنی هربار قبل دفع درد داره 

هر روز نداره  هر دوروز یبار 

ن برعکس، پیش اومده ک اسهاله اما باید زور بزنه !!

قد و وزن پسرتون چقده