2777
2789
عنوان

وای اینایی که مادرشوهرشون یه جا زندگی میکنن چی میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 51 پست

هیچی دیگه مونده به انصاف مادرشوهر پدرشوهر من که پیششون نبودم ولی تویه کوچه بودیم اجازه نمی دادن شوهرم باهام خوب باشه وقتی رفتارش بد بود پشتت بودن اونم عوض پشیمانی بدتر می کرد 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهر و کلا خانواده شوهر قوانین خاص خودشو دارهنباید صمیمی شی نباید همه حرفی بزنیکلا باید حواست ب ...

منم باهاشون مشترکم اما اصلا صمیمی نمیشم .تا دعوت نکنن نمیرم .تا کار ضروری نداشته باشم نمیرم .اگه تو حیاط ببینمشون یه سلام احوالپرسی معمولی  میدم رد میشم . دو سه روز یبار مادرشوهرم میاد یه ربع میشینه میره. برعکسه من دختر عموم مشترک بود دائم خونه مادرشوهره بود خیلی دهن به دهن میشدن . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بله اگه دخالت گر باشه چه تو یه خونه باشی چه تو یه ساختمون فقط باید عذاب بکشی

واقعا درست میگه

باهاش یه جا نیستم ، اما همیشه بین من و این کسی کا مثلا اسمش شوهره دارم حسش می کنم

خیلی ها رو بین خودمون دوتا حس کردم ، عامل اصلیشم مادر و پدر به دردنخورشن ، دیشب دیگه از بس اوقمو بالا میاره با حرفهوی دروغش و نگاه های دروغ تر از دروغش ، به روش آوردم که تو انقدر پستی که قلیون نکشیدن بیشتر از زجر کشیدن همسرت اذیتت میکنه ، رفتی خونه اش اونجا رو برات پاتوق کرده تند تند بری پیشش و بشینی ازین غلطها

نخندین و مسخره ام نکنین که مگه چیه قلیون ؟؟؟؟؟ زمانی رو که برای من یک ثانیه اشم نمی ذاره و برای اون زن افریته چند ساعت چند ساعت میذاره ، مسببش همین قلیونه و کلی گندهای مثل خیانت که هر کدومشون رو فهمید ، حمایتش کرد بیشتر از قبل😭😭😭😭😭😭😭😭

انقدر مادر آشغالیه که اصلا براش مهم نیست من به خاطر ندونم کاریهای ریز و درشت بچه اش چقدر دارم عذاب میکشم ، ببشتر ور میره با این عقب مونده تا برای خودش نگهش داره

بعضی مادرشوهرها توی خونه ی عروسن و انگار نه انگار که هستن و شایدم مثل فرشته ان

برای من نه که دور باشه  ، محله ای فاصله داریم   اما از همون ثانیه ی بعد عقد ، همیشه همیشه همیشه کنار خودم حسش کردم ، هووووووووووی کثیف و چندشمه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم باهاشون مشترکم اما اصلا صمیمی نمیشم .تا دعوت نکنن نمیرم .تا کار ضروری نداشته باشم نمیرم .اگه تو ...

خب همین دیگه

بعضی عروسا بدبختا نمیدونن با خانواده شوهر همه راز هاشونو میگن صمیمی میشن 

خونواده شوهر و باید غریبه بدونی نه فکر کنی مث خونواده خودت هستن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

و منی که سالی یکی دو بار در حد چند ساعت خانواده شوهرو می بینم.اتفاقا خوب هم هستند...

😀😀

الهی 

چشم بسته غیب گفتی

چون دورن خوبن اگه هر هفته میدیدیشون بد بودن

از قدیم چی گفتن؟دوری و ؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بله اگه دخالت گر باشه چه تو یه خونه باشی چه تو یه ساختمون فقط باید عذاب بکشی

واقعا درست میگه

باهاش یه جا نیستم ، اما همیشه بین من و این کسی کا مثلا اسمش شوهره دارم حسش می کنم

خیلی ها رو بین خودمون دوتا حس کردم ، عامل اصلیشم مادر و پدر به دردنخورشن ، دیشب دیگه از بس اوقمو بالا میاره با حرفهوی دروغش و نگاه های دروغ تر از دروغش ، به روش آوردم که تو انقدر پستی که قلیون نکشیدن بیشتر از زجر کشیدن همسرت اذیتت میکنه ، رفتی خونه اش اونجا رو برات پاتوق کرده تند تند بری پیشش و بشینی ازین غلطها

نخندین و مسخره ام نکنین که مگه چیه قلیون ؟؟؟؟؟ زمانی رو که برای من یک ثانیه اشم نمی ذاره و برای اون زن افریته چند ساعت چند ساعت میذاره ، مسببش همین قلیونه و کلی گندهای مثل خیانت که هر کدومشون رو فهمید ، حمایتش کرد بیشتر از قبل😭😭😭😭😭😭😭😭

انقدر مادر آشغالیه که اصلا براش مهم نیست من به خاطر ندونم کاریهای ریز و درشت بچه اش چقدر دارم عذاب میکشم ، ببشتر ور میره با این عقب مونده تا برای خودش نگهش داره

هیچ موضوعی ، هیچ موضوعی وجود نداره که بین من و شوهرم باشه و این عجوزه ندونه ، با وجود تمام قسم هایی که خورده و انکارهایی که از نگفتن موضوع ها کرده ، دستش رو شده که همون موضوع رو بدون رضایت من خیلی قبل ترها رفته گفته بهش

بعضی مادرشوهرها توی خونه ی عروسن و انگار نه انگار که هستن و شایدم مثل فرشته ان

برای من نه که دور باشه  ، محله ای فاصله داریم   اما از همون ثانیه ی بعد عقد ، همیشه همیشه همیشه کنار خودم حسش کردم ، هووی کثیف و چندشمه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همین دیگهبعضی عروسا بدبختا نمیدونن با خانواده شوهر همه راز هاشونو میگن صمیمی میشن خونواده شوهر و ...

دختر عموم با مادر شوهرش نسبت فامیلی هم داشت .بعد کلا فکر میکرد زرنگه بعده عروسی خورد و خوراکش هم طبقه پایین بود اصلا خونه ی خودش غذا درست نمیکرد .اونا هم در عوض ازش کار میکشیدن میگفتن خودت غذارو درست کن . باردار شد بچه یک سالش شد هنوزم این پایین بود دیگه بچه یک سالش شد مادرشوهره گفت تشریفتو ببر خونه ی خودت 😅 قشنگ بیرونش کرد . حالا اونروز با مادرشوهرش حرف میزدم میگفت مثل عروس من نباشی مزاحم مادرشوهرت بشی ها . دلش خون بود 😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دختر عموم با مادر شوهرش نسبت فامیلی هم داشت .بعد کلا فکر میکرد زرنگه بعده عروسی خورد و خوراکش هم طبق ...

ببین کلا حرف در بیارن خانواده شوهر

نری میگن محل نمیزاره

بری میگن همش پلاسه

ادم باید زندگی خودشو بکنه اونا هم در حد سر زدن معمولی رسمی 

بدون هیچ  حرف و حاشیه

ببین کلا حرف در بیارن خانواده شوهرنری میگن محل نمیزارهبری میگن همش پلاسهادم باید زندگی خودشو بکنه او ...

اوهوم .اما من از اول سرد برخورد کردم . عادت کردن دیگه . بعد میگم ک ما پر جمعیت نیستیم که حرف تو حرف بشه دعوا بشه شوهرم تک فرزنده .از فک و فامیلم فقط یه دایی و یه خاله داره . عمو عمه نداره. زیاد مهمون نمیاد خونشون . 

اوهوم .اما من از اول سرد برخورد کردم . عادت کردن دیگه . بعد میگم ک ما پر جمعیت نیستیم که حرف تو حرف ...

کار خوبی کردی کسی یادت داده بود؟😀

من  بعد ۸ سال فهمیدم

همسایمون تو ی خونه س عروسشون

روضه داره میریم نمیذارن عروس تو جمع باشه میفرستنش اتاق

من رفتم پیشش بهونه ای دلش خون بود میگفت بعدش میارنم بیرون تا ظرفا بشورم مرتب کنم ولی میگن نباید تو جمع باشی از حرف زدنش با بقیه هم میترسن

بچه ش هم.میگفت موقع شیر فقط میدن بهم که وابسته نشه...!!

منم هشت ساله حیاط مشترکیم مادرشوهرم زیاد کاری نداره ولی ی برادرشوهر مجرد دارم اون بچهارو وابسته خودش کرده حیاطمون مشترکه تابرم توحیاط بچهام میخوان برن اونجا اونجام برن باید ب زور بیارمشون  یا برا بچهام خوراکی بدردنخور میخرن عین پفک واینجورچیزا مثلا بخیال خودشون کارخوبی میکنن ولی بعد میبینی بچه غذا نمیخوره خلاصه بخاطر این کارا کلی اعصابم خورد میشه درکل گاهیم خوبه کنارمن مثلا جای برم یاکارای داشته باشم بچه رومیزارم پیششون تربیت بچه ام دست منه هرجور من بگم برخورد میکنن ولی اگه برمیگشتم عقب جدا خونه میساختیم دورازهم درضمن اصلا مارو مهمونی دعوت نمیکنه من فقط سالی یبار عید بقیه بچهاشو دعوت میکنم مادرشوهرم دعوت میکنم ولی خونه ش زیاد نمیرم شاید ماهی دوماهی یبار چون هر روز توحیاط میبینمش ولی مادرشوهر میاد روزی یکی دوبار امان از روزی بچه مریض باشه هی میاد هی میره فلان چیز بده فلان چیز نده خوب شد نشد؟ اووووف 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم