من زنده ماه باهاش یه جا بودم بعد از اونم نزدیک هم بودیم باز هیچی عذاب میکشن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه مادرشوهرام بد نیستن،مادرشوهر من با اینکه سنش بالاس خیلی فهمیده س و دوسش دارم.یه جا نیستیم ولی تو ۱کوچه ایم و اصلا هم اذیت نمیشم اتفاقا خوشحالم که هست وقتی میره جایی وخونه نیست سختم میشه
تو دوران عقدم که خونش میموندم خیلی باهام خوب رفتار میکرد اصلا حس بدی نداشتم
از اولش نباید فکر کنن با بقیه فرق دارن و نباید خودشونو تواین چاه بندازن اگه انداختن دیگه عواقب تصمیم ...
من حیاطم مشترکه با مادرشوهرم . خدارو شکر تا الان ک خوب بوده ۵ سال گذشته . مادرشوهر بخواد اذیت کنه دورم باشه کرمشو میریزه
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
بله اگه دخالت گر باشه چه تو یه خونه باشی چه تو یه ساختمون فقط باید عذاب بکشی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم
یهو در خونه رو میزنن غذا و اش میارن در بچه داری بیشتر روز رو بچمو نگه میداشتن ، مشکلی داشته باشم فور ...
آره این غذا اوردنه خوبه . تازه من چون کنارشونم نیاز نیست شام و ناهار دعوتشون کنم 😁 ی وقت یچی درست کنیم واس هم میبریم . یا غذامونو میبریم پیش اونا میخوریم .البته راز موفقیت من اینه ن خواهر شوهر دارم ن برادرشوهر👻👻
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
و منی که چهار ساله باهاشون زندگی میکنم حال روحیم خیلی بده و افسردگی دارن خیلی سخته چون نمیتونی زندگی کنی تو خونه ای که مال خودت نیست بچه آوردن تو این شرایط که بد ترین اشتباهه
بچه دو تربیتی میشه همیشه خدا دخالت میکنند از جوراب و آستین لباس تا خواب و خوراکت حتی یه وقتایی خیلی ببخشید به اینکه چرا تو سرویس بهداشتی زیاد موندی هم حرف میزنند زیاده اونقدر زیاده که بگم دو ماه طول میکشه تموم بشه