2777
2789
عنوان

منه دختر نوزده ساله گاهی میترسم

180 بازدید | 6 پست

من ی دختر کاملا احساسیم و در هر مرحله از زندگیم بابت این احساساتم اذیت شدم نمیگم بده نه خودمو دوس دارم هر جوری هستم ولی از بعضی بی عدالتی ها اذیت شدم از تحقیر خسته شدم از ناراحت شدن خودم خسته شدم 

از تنهاییم لذت میبرم ولی یه وقتا واقعا میترسم با خدا میگم ک خدا قراره همینجوری همش بمونم تک و تنها 

خدا تو هستی آره همیشه ولی تنهایی برای آدمی حدی داره نیاز ما اینه ک کسی یا کسایی رو تو زندگیمون داشته باشیم ک قوت قلب بدن بهمون مارو حمایت کنن پشتمون باشن 

ولی از خانواده ک بهتر نمیتونه باشه پس کو ؟؟!

من تا ابد باید بگم من قویم نیاز ندارم به هیشکی ولی یه جاهایی این کمبوده احساس میشه ت ک خدایی میدونی 

من امید به تو بستم خدا 

تو از هر کس بهتر میدونی ک من چ درد هایی ک به نا حق کشیدم 

ازت میخام به حق بزرگیت دلم روحم جسمم رو هر طوری ک خواسته داره برام پیش بیاری 

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم باید روحیه و قلب قوی ای داشته باشه که به خودش تکیه کنه و نیازمند کسی نباشه 

از الان بهت بگم دختر جان اشتباه فکر نکنی مثل نسل ما که برامون ذهنیت اینکه یکی با اسب سفید میاد و اون میشه تمام خواسته هات از الان بگمت ازدواج و آدم ها هم جزئی از این دنیای خوب و بد و بدتر هست و قرار نیست آدم روزی با یه همسر رویایی تا پیری زندگی کنه 

زندگی و ازدواج بالا پایین هت خیلی زیاااادی داره حتی اگه بهترین همسر نصیبت بشه بازم دنیاست و کاستی هاش 

اگر بتونی به خودت تکیه کنی خیلی جنم داری آدم ممکنه با بهترین فرد ازدواج کنه بازم بعضی روزها رنج تنهایی روحی و جسمی رو بکشه 

در نهایت من به این رسیدم که اول خدا و دوم خودت به خودت میتونی کمک حال باشی 

در واقع خدا انسان رو تنها به زمین میفرسته تا روحش بزرگ و عالی‌تر بشه  و تنها از زمین میبره 

منم همسن توام و دقیقا این حرفایی که زدی انگار داشتم با خودم حرف میزدم  خیلی خوب گفتی ولی باور کن گاهی وقتا وقتی میبینی چقدر این ادما میتونن رنگ عوض کنن و پست باشن به این میرسم هیچکسی باالاتر از خود ادم نباید برامون مهم باشه اگه قوی نمیبودیم  چجوری پس تا الان تو این دنیا زنده موندیم ؟