سلام عزیزان. میخوام در این تاپیک در مورد تحربه خودم از بیمارستان کودکان امام علی یا همون بیمارستان باهنر کرج بگم. این بیمارستان یه مرکز آموزشی درمانی هست که دانشجوهای پرشکی طرح خودشونو توش میگذرونن. من پسرمو بخاطر حالت تهوع و استفراغ برده بودم اونجا که از قضا دو نفر دانشجوی پزشکی رو فرستادن که از پسرم شرح حال بگیرن نکته جالبش اینه که پسرم سه بار جلوی این آقای به اصطلاح دکتر بالا آورد بعد ایشون از من میپرسید حالت تهوع داره؟؟ استفراغ داره؟؟؟
خلاصه بعد از کلی سوالای عجیب و غریب پرونده رودادن به دکتر اصلی که مطالعه کنن. دکتر سرپرست اصلااااا با ما هم کلام نشد وجوابای سوالات مارو نمیداد. کاملا رفتار نامناسب و سردی داشت و انگار از هزاران کیلومتر فاصله بالا به پایین به ما نگاه میکرد.
در این فاصله که پسرم بالا میاورد حتتتتی یک ظرف برای اینکه جلوی دهنش بگیرم نداشتم و گفتن نداریم!
یه پرستار یه پلاستیک مچاله رو از یه جا آورد داد بهم گفت توی این استفراغ کنه
بعد از اینکه مشخص شد بچه باید بستری بشه مارو
فرستادن بخش یک اطفال و وااای از این بخش
انگار وارد منطقه جنگی شده بودیم بس که همه چیز کمیاب و داغون بود.تختی که به ما دادن نه بالش داشت نه پتو!
وقتی از پرستار پتو خواستم گفت نداریم برو کت شوهرتو بنداز روی بچه !!!
کلا پرستارا خیلی عصبی و ناراحت بودن و همش صدای بحث کردن بین خودشون میومد. که ما بعدش فهمیدیم که پرستارای بخشای مختلف دارن اعتصاب میکنن و اینا هم دارن تصمیم میگیرن شیفتای بعدی رو بیان یا نه!
اینم از شانس بد ما بود که خوردیم به اعتصاب سراسری پرستارای این بیمارستان. گویا مشکلات مالی ومعوقات حقوقی باعث شده بود که اعتصاب کنن.
خلاصه اونقدر پرسنارا کم شدن ونیومدن نا بخش یک اطفال تعطیل شد و مارو بردن بخش ۲. یه آشوب واقعی بود اونجا. بهمون گفتن بچه هاتونو با سرنگ و سوزنی که توی دستاشون بود بقل کنید ببرید طبقه بالا. حالا من که با پسرم تنها بودم هیچ جوره نمیتونستم وسایلمو ببرم و واقعا استرس آور بود تا اینکه بعد از یکساعت وسایلمو یه نیروی خدماتی بنده خدا آورد.
خلاصه ما که ازاین وضعیت شاکی بودیم اعتراض کردیم و بهم گفتن حال پسرت دیگه خوبه رضایت بده ببرش
من برای فرار از این مهلکه رضایت دادم وبچه رو آوردم بیرون اما حتی یه پزشک اونجا نبود که بهم بگه چه داروهایی باید به بچه بدم
ما هم بعد از ترخیص بلافاصله بچه رو بردیم پیش یه متخصص اطفال و شرح ماجرا روگفتیم و برای بچه داروی خوراکی تجویز کرد وگرنه معلوم نبود وضعیت عفونت خونش به کجا میرسید
میخوام نتیجه بگیرم اگه میخواید وارد یه جهنم واقعی بشید بچتونو ببرید اونجا
الهی که هیچ بچه ای هیچوقت مریض نشه ولی اگر فرزندتون بیمار شد ونیاز به دکتر داشتید سمت بیمارستان امام علی کرج نرید
والسلام