2777
2789
عنوان

کادو واسه افتتاح مطب این خوبه عایا

425 بازدید | 19 پست

طراحی سایت با هزینه خودم

دامین و هاست حدودا یه تومن میشه

لطفا گلدون و گیاه و تابلو و … پیشنهاد ندید میخوام خاص باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

اره اگه طرف آدم درست حسابی باشه بعدا نگه چرا فقط فلان کارو کردی درکل بستگی به طرفت داره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا آیا نه عایا 

دوما تابلو همیشه میمونه و خیلی شیکه که !

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
میوفته میشکنه گم میشه کثیف میشه ولی سایت همیشه هست و ازبین نمیره

سایت رو اگه سالانه شارژ کنه میمونه وگرنه از ساعت و تابلو ماندگارش میتونه کمترباشه ، اهل سایت و استفاده ازش هست؟

واقعا طراحی سایت صفر تا صد هزینه اش بدون احتساب دستمزد همینقده؟پس چرا طراح های سایت،۲۰،۳۰تومن میگیرن ...

چون خودم طراحی میکنم

بله طراحی سایت دستمزدش همینه

ولی هزینه ش زیر یه تومن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم