2777
2789
بچه ها من بخاطر همین عذاب وجدان دارم ولی نمیدونم چطوری باید بگم درک کنید راهنمایی خواستم بخاطر همین

پیام من رو بخوان بالای همین کامنتت

میفهمم چی میگی

این عذاب وجدان رو گوشت و پوستم لمس کردم

ولی اگه خدا بخواد بچه دارم میشی

قضیه رو برای خودت بزرگ نکن

خیلیا بچه دار شدن تو هم میشی نگرانش نباش

الان رژیمای تغییر سبک زندگی هست ماماها مینویسن برای خانومایی که این مشکل رو دارن

و به راحتی هم باردار شدن

شما وزنت چطور بود ،موی زائد اینا داشتی

من وزنم بالاعه نه نداشتم موی زائد خیلیا دیدن دارن زیادم دارن مث ریش مردا چاقم بودن الان دوتا بچه دارن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم تو روایت ننوشته که هر کسی تنبلی تخمدان داره ! نوشته بیماری ! تنبلی تخمدان نازایی میاره و این موض ...

چرا خود زنی میکنید.

تنبلی تخمدان بیماری نیست گلم .عقدی ک بخواد با دو تا ایه حلال شه و با ی تنبلی تخمدان باطل شه رو باید بوسید گذاشت کنار

حکم خدا گفته تنبلی تخمدان عقد و باطل میکنه؟؟یا حکم شما گفته؟

کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب رو نه ! 

به اندازه ای از احادیث و روایات خبر ندارید که اصلاً نمیتونید معنی دوتا کلمه رو درک کنید

ریپ نزن 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب رو نه ! به اندازه ای از احادیث و روایات ...

🤣🤣

اگر این دوتا جملرو یاد نگرفته بودین دیگه کلا حرفی برای گفتن نداشتین .

وقتی ذره ارزش برای خودتون به عنوان ی زن قائل نیستین یعنی تو‌کمایین ..زن بودن و همسر بودن فقط به بچه اوردن نیست

خوش باش.بابای

۹۹ درصد از آقایون دوست دارن بچه دار بشن این یه واقعیت هس

خب این دلیل نمیشه برای خودمون حکم صادر کنیم.

الانم ی چرخی بین جوونا بزنید متوجه میشید ک تمایل به بچه دار شدن خیلی کم شده

لطفا بچه‌ای که این مشکل داشتن جواب بدن

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم .

هم دکتر خودم هم دکتر سونوگرافی گفت اصلا مساله ای نیست ک‌بخوای بزرگش کنی و پخش کنی .دکتر سونو گفت میخوای پرونده هارو بیارم بیرون ببینی‌۹۹ درصد این مشکل و دارن.

دکتر خودمم گفت فقط اصلاح سبک زندگی .همین .

جار زدن نداره که

2810