2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از زمان ۱۵ سالگی تنبلی تخمدان داشتم ۲۵ سالگی هم ازدواج کردم بدون دارو  بچه دار هم شدم هیچ مشکلی هم نداشتم به حد کافی فقر فرهنگی سوار ما زنها هست بیشتر از این مردها رو سوارمون نکنین اه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
بگی هم بعدنا میگن من که سالمم تو مشکل داریدرصورتی که مورد دیدمبعدی که خانم با تنبلی تخمدان مراجعه کر ...

آره واقعا کلا شوهر و خونوادش یه سری چیزا رو ندونن بهتره

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
حالا ماسوای مسخره بازیتنبلی تخمدان باعث نازایی میشهو این جزو بیماری هایی هست که عقد رو باطل میکنهو ب ...

نه من اصلا مسخره نکردم ولی خب گفتنش جرعت میخواد 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

دخترای گل. ارزش خودتونو بدونید . دختر گلم خودتو دوس داشته باش و رژیم غذایی و سبک زندگیتو اصلاح کن. نه بخاطر همسرت بلکه برای خودت. هیچوقت حس نکن بیماری. تو بخاطر شرایط زندگی که داری و ماهم داریم این مشکلو داری

چطوری بگم فک کنه مشکل صعب العلاجیه چی

وا خب میتونید باهم برید دکتر که دکتر بهتر توضیح بده

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
2810