2777
2789
عنوان

اگر پدرتون از نظر مالی اکی بود

228 بازدید | 16 پست

حدود ۲ ۳ تومن تو ماه خرج کلاس میدادین

بابای من با کارای زیباییو لباسو اینا اکی نیست ولی میگه خوبه کنار درست مهارتای مختلف یاد بکیری بعدا به دردت میخورن

آره چرا که نه 

الان خیلی کلاس ها و دوره ها دلم میخواد ولی خب میلیونی هستن😐قسط بندی هم بخوام بکنم یه سال طول میکشه 

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چراکه نهدرسته دیگه خونه بابا نیستم ولی همسرم بیشتر از اینام خرج کلاس میکنه کلا دوست داره کلاس مه ...

بابای منم همین فکرو میکنه میگه تو بعدا از همین مهارتی که یاد میگیری میتونی کسب درامد کنیو اینا.من خودمم عشق یادگیریم

بله صد درصد میدادم الانم میدم

من بنظرم ادم تو اینچیزا خرج بکنه خیلی بهتره.البته نظر شخصی منه

هم روحیت حین یادگیری و تلاش بهتر میشه هم بعدا یه مهارتی میشه برای امرار معاش

بابای منم همین فکرو میکنه میگه تو بعدا از همین مهارتی که یاد میگیری میتونی کسب درامد کنیو اینا.من خو ...

خب دیگه وقتی به فکر آینده هست و هواتم داره پس برو چرا نری خیلی هم خوبه

ولی با تحقیق برو نه صرفا بری که یه چیزی یاد بگیری توی این شرایط اقتصادی سعی کن کلاسی رو بری که بعد یک کلاس نگی پول بابام حروم شد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابات میخواد خودت هم عشقشو داری مشکل کجاست

میخواستم ببینم کار عقلانی هست.یا دارم بی گدار به اب میزنم.حالا بابام هیچوقت بهم نگفته هزینه کلاسات چقدره و اینا ولی چون هنوز ازش پول میگیرم یکم ازش خجالت میکشم.اگه الان خودم سرکار بودم با خیال راحت بیشترشم شده بود از جیب خودم میدادم

چه کلاسهایی رفتی و میری و میخوای بری؟

من کلاس خیاطی رفتم و خیلیییییییی هزینه کردم ماورای تصور 

دانشگاهم رفتم ولی یک ترم طراحی لباس و ۳۰ تومن خرجم شد و باردارشدم و مجبور شدم بیخیال بشم

کاردانی هم خونه ی خودم بودم گرفتم و همسرم کلی هزینه کرد ولی متاسفانه پول دور ریختم😬😬😬

الانم قصد داشتم کلاس نقاشی برم که باردارشدم و استراحت مطلقم😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه چندتا مورد معرفی کنین برای کلاس

به علاقه ات نگاه کن کلاس هنری خیلی گسترده اس و اول بای ببینی چقدر حوصله داری اصلا میتونی ریزه کارها رو انجام بدی یانه

رشته دانشگاهی چی هست اگه بهش علاقه داری سعی کن رشته هایی رو بری که مکمل دانشگاه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخواستم ببینم کار عقلانی هست.یا دارم بی گدار به اب میزنم.حالا بابام هیچوقت بهم نگفته هزینه کلاسات چ ...

کار عقلانی اینه از این شاخه به اون شاخه نپری که عمر و هزینه بر باد بره 

یه رشته که علاقه داری و بازار کارش خوبه رو بچسب ولش نکن 

مثلا برو کلاس شنا، نه فقط در حد یادگیری، در حد مدرک مربی‌گری

2810