2777
2789
عنوان

این رفتار از یک صاحبکار طبیعیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطف دارین .کلبه ای درویشی .در خدمت شما هستیم

ایشالا ک همیشه صدای خندهاتون گوش بدخاهاتونو کر کنه🤲

من آدم کم توقعی هستم فقط هروقت برنج درست کردین آبشو دور نریزین بریزین داخل دبه من میام میبرمش 😂اینقدر آب برنج رو دوست دارم ک خود برنج رو نمیخورم بخدا😂

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ایشالا ک همیشه صدای خندهاتون گوش بدخاهاتونو کر کنه🤲من آدم کم توقعی هستم فقط هروقت برنج درست کردین آ ...

تآ حالا به آب برنج اهمیت نمی‌دادم.ولی برنجم داره به آرزو تبدیل میشه.البته من برنجو کته درست میکنم.آبش جذب میشه😄😄

تآ حالا به آب برنج اهمیت نمی‌دادم.ولی برنجم داره به آرزو تبدیل میشه.البته من برنجو کته درست میکنم.آب ...

چرا مگه نمیخورین؟؟؟

خر ما از کره گی دم نداشت

واقعا اصلا شانس ندارم اصلا بعد میگن تلقین نکن...بیا بی شانسی ب رسم شکل😂🤷‍♂️

کته کدومه نمیدونم من🤷‍♂️🤔

برنجو بدون آبکشی مپزن😂😂😂😂ای تو شانست🤭

اها پس کته اینجوریه😂🤦‍♂️

اره بخدا شانس ندارم 

خاهرم زمین دارن برنج کاشتن رفتم واسع درو خودم تنها نزدیک ۱هکتار بود بخدا رفتم وسط مزرعه اینقدر بوش خوب بود گفتم کاشکی تموم نشه اصلا ی گونی بهمون داد من فقط هروقت درست کردیم آبشو خوردم خیلی خوب بود

اها پس کته اینجوریه😂🤦‍♂️اره بخدا شانس ندارم خاهرم زمین دارن برنج کاشتن رفتم واسع درو خودم تنها نزد ...

😂😂😂چرا فقط آبشو؟مگه برنج دوس نداری؟

ما آبشون میریزیم دور.مگه آب برنجو میخورن؟من جایی ندیدم

😂😂😂چرا فقط آبشو؟مگه برنج دوس نداری؟ما آبشون میریزیم دور.مگه آب برنجو میخورن؟من جایی ندیدم

چرا اتفاقا خیلی میخورم البته برنج هندی 

نمیدونم ما بلد نیستیم درست کنیم یا چی ولی من فقط آبشو وقتی آبکش میکنن نمک میزنم میخورم😂تمام ویتامینش آبشه بخدا خیلی خوش مزس نریز دور🤦‍♂️بریز تو کاسه ب نیت من بخور لااقل 

2810