2777
2789
عنوان

داشتم میرفتم ورزش یهو یه پسره حمله کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 60 پست
چهرش رو اون طرف ها ندیدی؟؟؟ اونجا دوربین چیزی نداره ؟؟

تومان چیه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهرش رو اون طرف ها ندیدی؟؟؟ اونجا دوربین چیزی نداره ؟؟

اصلا چهرش یادم نموند از ترس زیاد یه لحظه انگار مات شد دنیا برام

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
توی دستای مادرایی بزرگ شدن که خودشون علیه زنا هستن و همیشه فک میکنن دو دول طلا زاییدن

واقعا همینطوره بعد میان به مادرای هم فحش ناموسی میدن خیلی کثیفن 

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

نگذره خدا از همچین حرومزاده هایی ک هر وقت تنها از بقل پسر رو میشم واسه خودم ایت و الکرسی میخونم 

یه مشت حیوون ریختن دنبال منفعت خودشون جامعه رو نا امن کردن چرا ما نباید بتونیم راحت هر جا میخوایم برمی تنها شاد باشیم؟

اشتباه تایپی بود درستش کردم منظورم( اونجا )بود😂

آهان متوجه شدم  

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

استارتر سه روز به خودت فرصت بده بزار اروم بشی 

ولی چونکه اونجا خلوته ، میترسم با دوستاش قرار بزارن خفتت کنن 

تحت هیچ شرایطی بدون اسنپ یا آژانس  نرو 

اتفاق فقط یکبار میوفته ما زنا مجبوریم از خودمون مراقبت کنیم 

ای خدا لعنت کنه هر چی زنه بی شرفه که فقط زاییدن و تربیت نکردن 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
موی تای بفرستش.دفاع شخصی، کاراته، تکواندو و... همه چرتو پرت و نمایشی هستن.

موی تای از همشون بهتره...

تو فامیل ما هم یکی موی تای می‌ره

استارتر سه روز به خودت فرصت بده بزار اروم بشی ولی چونکه اونجا خلوته ، میترسم با دوستاش قرار بزارن خف ...

اره فک کنم دیگه نرم اصلا با اینکه تازه اسم نوشته بودم ولی اگه مامانم پرسید چرا نمیری چی بگم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نه ممنوعه

درسته ممنوعه ولی اکثرا دارن تو کیفاشون توهم بذار،براامنیت خودت اینجور،آدم عوضی بی ناموسی دیدی خفش کن بعدشم اشتباه تو اینجاست تنها این مسیرخلوت میری حداقل دوسه نفر،باشین باهم بهتره...مطمعن باش فردا نیادسراغت چندروزدگه حتما میادمواظب باش خیلی...😑

2810