2777
2789
عنوان

کیا قبلشون شکسته

59 بازدید | 11 پست

چرا؟ 

برای من اینجوری شد که رل زدم وابسته شدم تو کاتمون همش بهش فکر میکردم مثل دیونه ها نمیتونستم کار دیگه بکنم فکر میکردم اونم اینجوره

یهو دیدم بلاکم کرد 

بعدا گفت چون رل زدم نمیخام پیام بدی ببینه

شما چرا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

کسی که خواستگارم بود وقتی جواب خودش مثبت بود بعد دوماه که اشنا شدیم منم بهش جواب مثبت دادم و بی نهایت عاشقش شدم ولی یه هفته بعد اومد گفت که ازدواج نکنیم و.. لیاقتت بهتر از منه.. 

اصلا نفهمیدم چرا رفت🥺🥺

لایکم نکن لطفا🙏
کسی که خواستگارم بود وقتی جواب خودش مثبت بود بعد دوماه که اشنا شدیم منم بهش جواب مثبت دادم و بی نهای ...

😔متاسفم شاید خوب نمیشد باهاش

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با یکی دیگه ازدواج کردم ولی خوشبخت نشدم😔😔

الان باهاشی؟ چرا خوب نیست؟

یه آقای مطلقه اومد خواستگاریم ۱۵ سال ازم بزرگتر بود بعدش ردش کردم باز به مدت ۳ سال میومد سر راهم منم میگفتم هیچ وجه اشتراکی با هم نداریم خلاصه گفت بزار باهات حرف بزنم من دوست دارم بر خلاف سنم روشن فکرم دریا نورد بود کلی کشور سفر کرده بود من که من راضی شدم باهاش ازدواج کنم دقیقا یه هفته بعدش بهش گفتم سلام خوبی تو این یه هفته هم باش در ارتباط بودم یهو بم گفت مزاحمم نشو میخوام برگردم به همسر سابقم بهم پیام نده مزاحمم نشو من کی مزاحمش شدم آخه خودش میومد التماس میکرد خیلی قلبم شکست

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یه آقای مطلقه اومد خواستگاریم ۱۵ سال ازم بزرگتر بود بعدش ردش کردم باز به مدت ۳ سال میومد سر راهم منم ...

اینا چرا انقد اشغالن برای منم برگشت ب قبلی

خیانتاش🥺

خاک تو سر همشون

اینا چرا انقد اشغالن برای منم برگشت ب قبلی

من آتیش گرفتم چون همیشه عزت نفس و غرورمو حفظ میکنم باورم نمیشه یکی مث این منو اینجوری حقیر کنه

یه آقای مطلقه اومد خواستگاریم ۱۵ سال ازم بزرگتر بود بعدش ردش کردم باز به مدت ۳ سال میومد سر راهم منم ...

چقدر عوضی 

میخواسته تلافی انقد عن زدی بهش دربیاره 

فقط نشون بده خوشحالی چون اینجوری پوزش به خاک مالیده میشه 

لیاقت تو یه جنتلمن مجرده 

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
چقدر عوضی میخواسته تلافی انقد عن زدی بهش دربیاره فقط نشون بده خوشحالی چون اینجوری پوزش به خاک مالیده ...

من آخه بد رفتاری نکردم باهاش فقط حرفم این بود ما به درد هم نمیخوریم بهش گفته بودم بعد از همسر سابقم میخوام تنها باشم دلیلشم نپرسیدم که چی شد زنی رو که این همه ازش بد میگفتی حالا یهو رفتی سمتش به خدا من همش میگفتم دو تا دوست معمولی هم از هم جدا میشن نباید بد همو بگن چه برسه به زنو شوهری که یه عمر با هم زندگی کردن حالا به دلایلی از هم جدا شدن خیلی بی صفت بود