2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
سلام عزیزم من همیشه تاپیکهات رو دنبال میکنم اما هیچوقت ندیدمت...میشه الان که آنلاین هستی عکست رو بزا ...

باشه عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم من همیشه تاپیکهات رو دنبال میکنم اما هیچوقت ندیدمت...میشه الان که آنلاین هستی عکست رو بزا ...

آنلاین شدی بگو 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام جون خیلی وقته ادمیزاد پناهگاه خوبی برای خستگی ها و دلشکستگی ها نیست....

چیزی که بقیه پیشنهاد ندادن اینه که سعی کن با حیوانات وقت بگذرون اسب سواری تو رو از این عالم جدا میکنه و محیط فوق العاده انرژی مثبتی داره و ادم های خیلی مثبتی هم اکثرا میرن درکل جای خوبیه و مربی هم از صفر باهات هست....منم عین تو به چیزی علاقه نداشتم جز خرید و کافه و رستوران اما یه چیزایی برای همه ادمها ارامش میاره مثلا

شنا فوق العاده تو روحیه تاثیر داره استخر های روباز هست تو تهران برو و چون ادم از جنینی داخل کیسه اب بوده و دورش مایع امنیوتیک بوده با آب ارامش میگیره....

در کنار همه اینها یه پیج روز مرگی بزن تو اینستاگرام از غذاپختن و قشنگی های خونه و بیرون که عکس بگیری بذار بعد یه مدت یاد میگیری به جزئیات دقت کنی و زیبایی ها رو بیشتر میبینی روانشناس یا روانپزشک هم بری عالیه از خودت یه الهام بساز که دیگه با هیچ ضربه ای نشکنه.🌺

الهام جون خیلی وقته ادمیزاد پناهگاه خوبی برای خستگی ها و دلشکستگی ها نیست....چیزی که بقیه پیشنهاد ند ...

مرسی عزیزم 

منم مثل شما فقط به خرید مسافرت علاقه دارم 😅 اما گاهی روحیه آن یه جوری میشه که حتی دلم نمیخواد خرید و بیرون برم دوشنبه وقت گرفتم از روانپزشک تا این مشکل حل نمیشه هرکاری کنم موقتی هست 

اگرم خواستی بریم چیتگر دوچرخه سواری با یکی دوتا از بچه های نینی سایت یا از نشاط یه چیزی بگیریم و بری ...

عزیزم 🥰 با بچه های اینجا از نزدیک درارتباطی

چندسالته خوشگل خانم ؟ 

متاهلی یا مجرد؟

عزیزم 🥰 با بچه های اینجا از نزدیک درارتباطیچندسالته خوشگل خانم ؟ متاهلی یا مجرد؟

متاهلم گلی والا از بچها اینجا دورادور از یسری کاربرا خوشم میاد ولی نه ارتباط نزدیک ندارم باهاشون

۲۸سالمه یکی دو هفته س از کارمندی انصراف دادم وقتم تا قبل خیلی آزاد شده🌱

عزیزم 🥰 با بچه های اینجا از نزدیک درارتباطیچندسالته خوشگل خانم ؟ متاهلی یا مجرد؟

به نظرم خودت از کاربر هایی که مطمئنی خانومن و بدجنس اینا نیستن یکی دوتا پیدا کن برا هم ویس بفرستیم تلگرام هویت مون تایید شد که خانوم هستیم و صحبت کردیم بریم بیرون اگه حالشو داشتید

متاهلم گلی والا از بچها اینجا دورادور از یسری کاربرا خوشم میاد ولی نه ارتباط نزدیک ندارم باهاشون۲۸سا ...

عزیزم موفق باشی خوشبختم از آشنایی باهات ❤️

ببخشید عزیزم فضولی نباشه چرا انصراف دادی از کارت حیف نبود؟ 

به نظرم خودت از کاربر هایی که مطمئنی خانومن و بدجنس اینا نیستن یکی دوتا پیدا کن برا هم ویس بفرستیم ت ...

جالب میشه چندنفر باشیم دورهمی زنونه بگیریم 😂👌

عزیزم موفق باشی خوشبختم از آشنایی باهات ❤️ببخشید عزیزم فضولی نباشه چرا انصراف دادی از کارت حیف نبود؟

شاید این حرفو چند سال پیش از کسی میشنیدم میگفتم چقد طرز فکر قدیمی و زشتی ....اما حقیقتش زن برای کار ادرای ساخته نشده  والا عین مردا شدم روحیه داغون 

خواهرام میگفتن حیفه گفتم حیف منم اینجوری پیش بره تا دو سال دیگه رسما دیوونه میشم 

عزیزم اول یه سوال دارم ازت این کارارو جلو دخترت میکنی؟ اگ آره ازت خواهش میکنم نکن جلوش اینطوری بچه نابود میشه 

دو اینکه اگ این مشکلت و درست نکنی زندگیت میپاشه حتما تحت نظر روانپزشک و تراپیست حرفه ای منظم رو خودت کار کن

شاید این حرفو چند سال پیش از کسی میشنیدم میگفتم چقد طرز فکر قدیمی و زشتی ....اما حقیقتش زن برای کار ...

میدونم عزبزم حق داری حتما روحیه ات خسته شده فقط مواظب باش مثل من از بی هدفی افسرده نشی مخصوصا شما که قبلا شاغل بودی الان یکم برات سخت تر میشه 

اگر همسرت درآمدش خوبه شما به خودت استراحت بده 

بازی جدید. نی نی سایت هست میخوای پست بزازی میگه وارد کاربری بشد واقعا زشته با اعصاب همه بازی کردید این جندروز

2810