2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
عزیزم اول یه سوال دارم ازت این کارارو جلو دخترت میکنی؟ اگ آره ازت خواهش میکنم نکن جلوش اینطوری بچه ن ...

تا جایی که بشه سعی می‌کنم متوجه نشه اما خیلی باهوشه قشنگ متوجه تغییر حالم میشه خب شده گریه هامو دیده یا شده باهاش دردودل کردم 

وقت روانپزشک گرفتم اما نمی‌دونم دکترش خوب هست یا نه یکی بهم معرفی کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره حتما مهربون این مدت خیلی اذیت شدم میخام فقط استراحت کنم خودمو خیلی هلاک کردم 🌺

🥰❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم 

خوبی؟ 

من تایپیک های شمارو دنبال میکنم 

یه سوال میپرسم اگر اذیت نمیشی بگو 

شمامیگی این خانم ظاهرا مذهبی بودن 

کنجکاو شدم بدونم این خانم سمت همسر شما اومدن یا همسر شما سمتشون رفتن؟ 

واینکه رابطه ی فامیلی دارید؟ یا دوستانه؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
سلام عزیزم خوبی؟ من تایپیک های شمارو دنبال میکنم یه سوال میپرسم اگر اذیت نمیشی بگو شمامیگی این خانم ...

نمی‌دونم عزیزم هیچ وقت همسرم نگفت فقط یکبار گفت از یه دستبند شروع شداون اولا هم هروقت من فحش و نفرین می‌کردم اون زن رو میگفت کرم از من بود من ولش نکردم اما دروغ میگه جفتشون مقصر بودن مگه میشه یه زن نخواد مرد وادارش کنه به رابطه و خیانت 

نمی‌دونم عزیزم هیچ وقت همسرم نگفت فقط یکبار گفت از یه دستبند شروع شداون اولا هم هروقت من فحش و نفرین ...

الهی بگردمت 

میفهمم چه حال بدی رو داری میگذرونی 

خودمم این روزا رو داشتم 

بهترین کارو میکتی بری تراپی 

خیلی بهت کمک میکنه 

اما من نسبت به تعریف هایی که از همسرت کردی اصلا نمیتونم باور کنم اهل کرم ریختن باشه .برام خیلی عجیبه... 

اونم یه خانمی که متاهله 

این حانم همونی نیستن که یه بار گفتی رفتیم رستوران شوهرم چهار میلیون هزینه کرده؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
سلام عزیزم خوبی؟ من تایپیک های شمارو دنبال میکنم یه سوال میپرسم اگر اذیت نمیشی بگو شمامیگی این خانم ...

عزیزم رابطه فامیلی نداشتیم شوهرش مشتری ما بود بعد دیگه کار به رفت وامدرسید

الهی بگردمت میفهمم چه حال بدی رو داری میگذرونی خودمم این روزا رو داشتم بهترین کارو میکتی بری تراپی خ ...

چرا عزیزم همون خانم هست 

هیچ کس باورش نمیشد همسرم بخواد همچین کاری کنه اونم با زن متاهل من از خنده های چندشش میدونم اون خانم بیشتر مقصر نباشه کمتر نیست

اره دعا کن برام هیچی مهم نیست فقط اینکه حال خوبی که الان دارم ثابت بمونه چون الان خوبم اما پایدار نیست

چرا عزیزم همون خانم هست هیچ کس باورش نمیشد همسرم بخواد همچین کاری کنه اونم با زن متاهل من از خنده ها ...

بخدا قشنگگگگ میفهمم چی میگی....

ببین عزیزم اون کسی که خار شده آبروش رفته تمام اعتبارشو جلو همتون ازدست داده همسرته

هیچی از خانمی شما کم نشده که هیچ بیشترم شده با بخشش شما 

ببین ازت میخام از ته دلت همسرتو ببخشی 

دوباره آرامش بیاری تو زندگیت 

قسم میخورم اون دیگ ازاین غلطا نمیکنه 

وقتی ببخشیش خدا یجوری آرومت میکنه یجوری حال دلت رو خوب میکنه باورت نشه 

ویه توصیه مهم میکنم هرررررطور شده برای خودت سرگرمی درست کن یه سرگرمی که حس کنی مفید واقع شدی بخدا حالت ازاین رو به اون رو میشه ایننکه میگی یه روز خوبی یه روز بد از بیکاریه بی هدف بودنه چون تو ضمیر ناخودآگاهت داره بهت میگه تو بدرد هیچی نمیخوری بیکاری بی هدفی

چرا عزیزم همون خانم هست هیچ کس باورش نمیشد همسرم بخواد همچین کاری کنه اونم با زن متاهل من از خنده ها ...

واینم بگم یه زن اگر بخواد به راحتی آب خوردن یه مرد همه چی تموم و باایمان رو از راه بدر کنه 

سریال او یک فرشته بود رو نمیدونم دیدی یانه 

دقیقا همونطور یه مرد فرشته رو تبدیل به یه شیطان کرد یک زن

بخدا قشنگگگگ میفهمم چی میگی....ببین عزیزم اون کسی که خار شده آبروش رفته تمام اعتبارشو جلو همتون ازدس ...

عزیزم برا بخشش از ته دل نیاز به زمان هست برا من هنوزم داغش سنگین هست با اینکه سه ماه دیگه مبشه یکسال اما همین که حال خودم خوب باشه بتونم شاد باشم برا دخترم کافیه 

آنقدر فکر می‌کنم ببینم سرگرمی چی خوبه اما اصلا نمی‌دونم ولی هوا خنک بشه می‌رم باشگاه

واینم بگم یه زن اگر بخواد به راحتی آب خوردن یه مرد همه چی تموم و باایمان رو از راه بدر کنه سریال او ...

انشالا نقاص بده 

عزیزم برا بخشش از ته دل نیاز به زمان هست برا من هنوزم داغش سنگین هست با اینکه سه ماه دیگه مبشه یکسال ...

ببین خیییلی کارها میتونی توخونه انجام بدی فقط نیاز به سرمایه داره یه سرچ بکن خوبه

خیانتش خیلی بهت اسیب زد

یکی اشتباه کرد تاوان اشتباهشو تو داری میدی و نیاز به روانشناس پیدا کردی

متاسفم واقعا💔

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
2810