سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 22591 عنوان دارم قرص کافئین ترک میکنم حس میکنم نمیشه حالم اصلا خوش نیست 30 بازدید | 3 پست خالم از ترکیه برامون قرص کافئین اورد چند سال پیش دیگ همون باعث اعتیادم شدحالم اصلا خوب نیست همش خوابمفقط یک چهارم قرصوومیخورم الانحتی نا تایپ کردن ندارمیعنی تا اخر عمر همینم؟سه هفته هست دوز رو کم کردمنمیدونم چرا عادت نمیکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالم بده😭😭😭😭 این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه. 1403/05/11 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به،سانه،پری عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2479 اعتیاد اوره دارو خونه های اینجام داره بجای اسپرسو میخورناما کارشناس تغذیه ام میگفت اصلا توصیه نمیشه
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 22591 اعتیاد اوره دارو خونه های اینجام داره بجای اسپرسو میخورناما کارشناس تغذیه ام میگفت اصلا توصیه نمیشه میدونم دارهخب مثل قهوه هست دیگه اما نمیدونم چرا عادت نمیکنم به نظرت چرامن چون بقولا سوغاتی محسوب میشد خیال کردم خوبهکاش میمردم و نمیخوردممیخوام بمیرم فقط این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
به،سانه،پری عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2479 میدونم دارهخب مثل قهوه هست دیگه اما نمیدونم چرا عادت نمیکنم به نظرت چرامن چون بقولا سوغاتی محسوب میش ... ویتامینای بدنت کمهقرص ویتامین دی رو بگیر هر دو هفته یدونه بخور اگه ۵۰ هزارهقرص منیزیم هم بگیر با مگنیفورت ایتا همه تقویتی ان