مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
مصلحت خدا رو شکر .آدم تو کار خدا میمونه.یه عده با اولین رابطه نامشروع حامله میشن بعد یا سقطش میکنن یا خدا لعنتشون کنه بعد دیا آوردنش میندازن سطل آشغال یه عده هم که با همسر خودشون تو رابطه پاک سالها منتظر یه بچه.😔
مصلحت خدا رو شکر .آدم تو کار خدا میمونه.یه عده با اولین رابطه نامشروع حامله میشن بعد یا سقطش میکنن ی ...
چی بگم خواهر من بعضی وقتا خوابشو میبینم تو خواب مادرمم میاد یه پسر تپلی سرخ و سفید به خدا گفتم باید بهم برشگردونی وگرنه نمیتونم فراموش کنم تا اخر عمرم داخل دلمه
یه چیزی بگم شاید باور نکنید من حس ششم دارم زمان مجردی قوی بود و میتونستم کف دست بخونم همه اونایی که برا خودم خونده بودم مو به مو اتفاق افتاد.اسم شوهرم و زندگیمو چند تا فرزند و جنسیتشان.وقتی اینو باردار بودم همش دلهره داشتم چون تو سرنوشتم اومده بود که این بچه سقط میشه بدون اینکه جنسیتش معلوم بشه.و شد😔😔😔