2777
2789
عنوان

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲ بار به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 

خوب درکت میکنم 

خدا کمک کنه آرامش پیدا کنی 

به فکر سلامتیت باش و خودت را تقویت کن 

بیشتر تو جمع باش که حال و هوات عوض بشه یا برو سفر 

خدا گل دخترت را برات حفظ کنه باهاش مشغول بازی بشو ببرش گردش خرید پارک 

انشاالله زود این بحران را طی میکنی و خدا یه کوچولوی ناز دیگه بهت عطا میکنه 

۱۵ هفته بودم ولی آخرای هفته ۱۲ مرده بوده نمیدونستم😭😭😭

خیلی سخته اسی منم قبلا کورتاژ داشتم سقط فراموش شده بود بعد اون گل پسری آوردم همه ناراحتی اونموقع رو شست برد صبور باش راضی باش به رضای خدا و بسپار به خوش خودت جمع کن به روحیه سابق برگرد 

کاربر ۹۵ هستم 

من تو یه سال دوبار این دردو کشیدم.مرده متحرک شدم.فرلموش نمیشه فقط عادت میکنی.اما من هر بار یادم میوفته اشک میاد تو چشمم.من فرزند دیگه ای هم ندارم جاشو پر کنه.فقط دلم به این خوشه دوتاشون تو بهشت برام جا گرفتن.چون میگن بچه هایی که زودتر از پدر مادر میرن براشون جامیگیرن و میگن تا پدر مادرمون وارد نشن وارد نمیشیم.🖤

هفته ۱۵ فهمیدم که آخرای هفته ۱۲ مرده بوده😭😭😭😭

عزیزم خیلی سخت 

بخدااا من همشش میگم خدایا یبار توخواب ببینمش 😭😭😭😭ولی خوب چ میشه کرد باید باهاش کنار بیای منم ی بچه دیگ دارم 

الان طبیعی حالت بد باشه دو هفته بگذره بهتر میشی 

من ۲ بار به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود خوب درکت میکنم خدا کمک کنه آرامش پیدا کنی به فکر سلامتیت ب ...

پس میفهمی چی میگم،

پریشب که سقط شد، دست کشیدم رو پسر قشنگم، باهاش خداحافظی کردم، گفتم برو پیش خدا،

هرچی گفتم بدین خودم ببرم خاکش کنم، دکتر قبول نکرد گفت حال روحیت خرابتر میشه اینجوری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من تو یه سال دوبار این دردو کشیدم.مرده متحرک شدم.فرلموش نمیشه فقط عادت میکنی.اما من هر بار یادم میوف ...

بمیرم برا دلت،

این غم هیچوقت فراموش نمیشه،

الهی زودتر دامنت سبز شه

پس میفهمی چی میگم،پریشب که سقط شد، دست کشیدم رو پسر قشنگم، باهاش خداحافظی کردم، گفتم برو پیش خدا،هرچ ...

منم ۱۵ هفته سقط کردم بخاطر مشکل ژنتیکی

نزاشتن ببینمش

بارداری دوم هم گفتن دهانه رحمت بازه سرکلاژ و استرات مطلق