2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل کیا شوهر هاشون خیلی مهربونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 82 پست
این حستو بزار کنار چون وارد زندگی شدی ذهنت جوری پیش میره که فقط بدی ها رو ببینه یه پسر ایرانی خودتم ...

😂😂😂

نمیری دختر 

بخدا من عفریطع نیستم فقط میترسم بهم ارزس قائل‌ا نشه

حالا نمی‌دونم من

سن پسره زیاد نیس

کمه

ولی غیرمستقیم به پدرم فهموندن که ار من خوشسون میاد خانواده اش 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم باید حد وحدود روابطش با خانوادش برات مشخص باشه من میگم همسرم خیلی خانوادشو دوس داره و بهشون احترام میزاره کمک مالی هم میکنه ولی خیلی مستقله تو همه کاراش و تصمیماش نهایت فقط نظر منو بپرسه اجازه دخالت به هیچ کس نمیده حتی خانوادشم انقد فهمیده هستن که دخالت نمیکنن بچه کوچیک خانوادس من خودم برا بعضی مسائل از مادرشوهرم نظر میپرسم چون بالاخره بزرگ تره و بهتر میدونه ولی مسائل اساسی زندگی نه مثلا در حد اینکه برا بچه فلانی چقدر کادو بدیم بهتره و این چیزا کلا ۴تا پسر داره هر چهارتاش درعین حال کنه به شدت به خانوادشون احترام میزارن در مسائل مهم زندگیشون کاملا مستقلت و این تریبیت خوبو مدیون مادرشوهرمیم

ببین عزیزم باید حد وحدود روابطش با خانوادش برات مشخص باشه من میگم همسرم خیلی خانوادشو دوس داره و بهش ...

خداروشکر یکب تو سایت از زندگیش راضی بود 

خوشحال شدم عزیزم 

پایدار بمونید

ممنونم که باهام صحبت کردی و تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره.شوخی میکنم غلط کردم.فقط کاش باعرضه باشه.همه فن حریف.سرزبون دار.اینجوری دوست دارم.حالا که دیگه گذ ...

دور از جون 

یه جای خوندم نوشته بود دخترا از پسر لاشی خوششون میاد دلیلشم اینکه اونا اعتماد بنفس زیادی دارن 

پسر زرنگ خوبه نه تا جایی که زرنگیش برای زن و بچه ش باشه 

زرنگ باشه بتونه نون حلال در بیاره 

بله ...و البته تربیت مادر مهمترین قسمته من مادرهمسرم واقعا نمونه بودن مهربون و گرم و باشخصیت و بافره ...

والا مادر این پسره غیرمستقیم فهمونده برا پدرم که رو من نظر دارن

هر روز هم اونجا دعوت میکنن

میترسم ققط بخاطر حرف مامانش جلو بیاذ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂نمیری دختر بخدا من عفریطع نیستم فقط میترسم بهم ارزس قائل‌ا نشهحالا نمی‌دونم منسن پسره زیاد نیس ...

از الان بهت پیشنهاد میکنم اصلا با خانواده شوهر صمیمی نشی 

یکنفر توصیه میکرد حتی وقتی میری خونشون حتما جوراب و صندل رو فرشی بپوش حتی در این حد 

مادرشوهر هیچوقت مامانت نمیشه تو هیچوقت دخترشون نمیشی 

پس تو رقابت و خودشیرینی نیفت 

شما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که پیش شوهرت عزیز بشی و فک کنه عاااااشق خانوادشی که اگه موردی هم پیش اومد بگه نه زن من خوبه شماراهم دوست داره و پشتت باشه 

بحثی هم ایجاد شده با خودشون تسویه کن نباید شوهرت بفهمه

اخع آدم چطوری دقت کنهههالبته مستقیم نیومدن جلو ها ولی به پدرم فهموندن که از من خوشسون میاد

نامزدی طولانی کن

تو نامزدی کنارش بشین واکنش مادرش ببین 

ازش بخاه بیرون برین 

بخاه برات خرید کنه

ببین میره میزاره اینا رو کف دست مادرش یا ن

ببین مادرش میگه کجا برین چی بخورین چی بخرین یا ن

نامزدی طولانی کنتو نامزدی کنارش بشین واکنش مادرش ببین ازش بخاه بیرون برین بخاه برات خرید کنهببین میر ...

مرسی عزیزم 

اسکرین گرفتم 

برات بهترین هارو میخوام دوست گلم😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از الان بهت پیشنهاد میکنم اصلا با خانواده شوهر صمیمی نشی یکنفر توصیه میکرد حتی وقتی میری خونشون حتما ...

مرسی که سیاست زنانه یادم دادی 😂❤️چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810