2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل کیا شوهر هاشون خیلی مهربونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 82 پست

همسرم واقعا مرد مهربونی هستن از همه لحاظ عالی هستن از مجردی به مادرشون احترام میذاشتن و الان هم احترام میزارن به من و خانوادمم همینطور کلا آدم مهربون و با شخصیتی هستن به غریب و آشنا احترام میزارن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا پس نمیشه نتیجه گیری کرد

اره هر کس یه جوره نمیشه از رو تجربه اطرافیان نتیجه بگیری ، متاسفانه باید خودت تجربه کنی بخت و اقبال هم بی تاثیر نیست 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

نفست از جای گرم بلند میشه چرا منفی باشه ؟

اخه میگم یعنی فقط به حرف مادرش جلو بیاد چی

اگه واقغا خودش نخواد چی

اگه با مادرش فقط اونطوری مهربچن باشع و با من نباشه چی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرای بچه ننه با مادرشون خوبن

و اگر مادرش حسود باشه

بهش یاد میده با زنش بد باشه و زنش اولویتش نباشه

مادر اولویت باشه

پسری انتخاب کن ک مرز بندی بد باشه ب مادرش اجازه دخالت و حسادت نده

پسری ک زنش اولویتش باشه ب حرف زنش اهمیت بده تو زندگی با زنش مشورت کنه

پسر بچه ننه اخرش طلاقه

اوههههوااااایییی کلک خبریه؟ ازدواج مزدواج و این صوبتا 🤓

😂😂😂ن بابا

مامان این پسره که تاپیک زدم الان خیلی منو میخواد 

قشنگ مشخصه داره تور میدوزه حالا و..

میترسم پسره با من مثل مادرش نباشه 

کلا میترسم مامانش دخالت کنه 

اه 😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من نسبت به مادرش خیلی خیلی مهربون بوده و هست.

دیگه جایی برای من نیست. منو به....اش هم حساب نمیکنه.

الان بعد بیست سال زندگی تازه داره یک کم منو میبینه. اونم چون مادرش پیر شده و تو حال خودشه و زیاد دیگه نمیتونه پسرشو تحویل بگیره.

تا الان انگار من یک موجود نامریی بودم. 

جالبه که الان چون به تنهایی عادت کردم توجهش اصلا به جشمم نمیاد. ودیگه برام ارزشی نداره.

نوش دارویه

طرف مقابلم خیلی به مادرش احترام میزاره مریض شدنی اشپزی میکنه و.. الان مامان این شحص هم از مت خیلی‌ خ ...

خب بیاد چه اشکالی داره 

خیلی خوبه این رفتاراش با مادرشم 

تااینجا خوبه اگه شما در آینده خرابش نکنی 

مثلا چون تو خانواده خودش یاد گرفته یه چیزایی رو اوایل انجام میده ولی اگه ازش ایراد بگیری و غر بزنی و وظیفش بدونی و تشکر و قدردانی نکنی مردونگیشو از بین ببری 

در واقع سیاست به کارنگیری دیگه انجام نمیده بیشتر تمایل پیدا میکنه به خانوادش 

بخاطر همین بعضیا میگن اوایل شوهرم خوب بود نمیدونم یه مدته بد شده چون خانوادش درست تربیتش کردن 

تربیت زنش خرابش کرده 

همسر من به شدتتتت خانواده دوسته و احترام پدر مادرشو خیلی نگه میداره تا حالا ی بارم ندیدم حتی بهشون اخم کنه همیشه هم میگه پدر مادر رفته رفته مثل بچه میشن و نیاز دارن نازشونو بکشی 

در باره خودمم همینه خیلی خیلی احترام میزاره و مثل ی بچه نازمو میکشه در کل آدم مهربونیه حتی احترام ی بچه ۲ساله رو هم داره

2810