من تا الان ۱۳ کیلو اضافه کردم از ۶۸ شدم ۸۱ هفته بعد میخام برم دکتر میترسم کلی میخاد دعوام کنه حتما ک چرا اینقدر اضافه شدی چیکار کنم 🥲🥲💔بچها استرس میگیرم وقتی میرم رو ترازو از امروز هیچی نخورم یک هفته ینی بیشتر نمیشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خب بدنت خودت و بچت ب غذا احتیاج دارین دیگ بعدم از هفته ۳۰ب بعد میشه ورم نگران نباش دعوات نمیکنه فوقش ویتامیناتو کم میکنه
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
تین یعنی چی به خودت گرسنگی میدی تو این شرایط،ببین میتونی بلایی سر خودت بیاری!!!!من خودم پونزده کیلو اضافه کردم بعد یه سالم برگشتم وزن قبل بارداری،کم میکنی نگران نباش
من از ۶۵ رسیدم به ۸۳ همش میگفتن کم کمش ۵کیلو موقع زایمان کم میکنی ولی من فقط ۳کیلو کم کردم اونم وزن دخترم بود شدم ۸۰ بعد زایمان با رژیم اینا خودمو به زور رسوندم ۶۸
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
وزنت اضافه شده ک شده فوقش ویتامینتو کم میکنه چرا ب خودت و بچه سختی بدی،؟ فکر زایمانتون هستی؟ چ طبیعی چ سزارین باید بدن قوت داشته باشه فوقش مولتیهات رو کم میکنه