2777
2789
عنوان

گراتین

26 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر ممنون میشم به سوالم جواب بدین 

کسی که کراتین و تازه شروع کر باشه البته فقط کراتین نه همه ی متود های احیای مو کارهای تقویتی مو اینارو با مدرک بلد باشه بعد از اینکه نمونه کارهای رایگانش و خدمات انجام داد واسشون چقدر می‌تونه درآمد داشته باشه

اولاش دوستم توی خونه انجام میداد میرفت خونه هاشون قیمت خیلی پایینی هم میگرفت الانکه مشتری هاشو پیدا کرده رفته سالن صندلی اجاره کرده درامدش خوب شده

خودمم کراتین کارم ولی من چون خیلی سال قبلش رنگ‌کارم بودم بخاطر همین ازهمون اولش درامد خوبی داشت برام

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
اولاش دوستم توی خونه انجام میداد میرفت خونه هاشون قیمت خیلی پایینی هم میگرفت الانکه مشتری هاشو پیدا ...

میشه عدد بگین❤️حالا درآمد خودتون ک زشته بپرسم ولی برای این کار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عدد بگین❤️حالا درآمد خودتون ک زشته بپرسم ولی برای این کار

اون در روز مثلا از صبح تا عصر که مشتری داشته باشه ۹تومن ۸تومن 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹