2777
2789
عنوان

اخر عاقبت عشق به ادم چرت

92 بازدید | 5 پست

پسر خیلی مهربونی بود خوش قلب خوشرو زندگیشو ساخته بود 

تک پسر نبود تو خانواده ولی بیشتر از تک پسرا عزیز بود 

قدو بالای بلند خوش چهره 

خلاصه همچی تموم

یروز یه دخترو دید رفت تو دلش پیام داد صحبت کردن پسره عاشق شد دختره دور افتاد دستش 

برام فلان چیز بخر طلا میخوام پول میخوام پسره هم میگف چشم 

دختره و مامانش مدام پول میگرفتن ازش شده بود اونی که خرجشونو میداد 

دختره گفت باید بیای خاستگاری پسره بازم گفت باشه به مامان باباش گفت اولش قبول کردن رفتن خاستگاری ولی یکی به پدر پسره گفتخ بود دختره خرابه با همس 

پسره اوولش باور نمیکرد میگفت دروغه من میخوامش پدره مخالفت کرد 

دختره و مادرش همچنان پسررو اذیت میکردن تحت فشارش میزاشتن 

گذشت تا یه روز پسره دید دختره و مامانش همجا نشستن گفتن گذاشتیمش سر کار 

کم کم فهمید پسره دختره با همه هس ولی خب بقیه اندازه ی اون دوسش نداشتن 

پسره  خودکشی کرد ولی برگشت دو سه ماه گذشت فشار زیادی روشش بود به دوستش گفت میخوام دوباره قرص بخورم دوستش تا صبح پیشش وایساد بعدش دید حالش خوبه رفت 

دیروز صبح ساعت 6 رفت تو سوپرمارکت یه اب معدنی خرید یه پست گذاشت تو اینستاش 

قرص خورد ابم روش

پستش --

مجنون که  بشی میفهمی لیلی قصه ها خیلی نامرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐

نباید خودکشی میکرد

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید