2777
2789
عنوان

سوره احزاب برای جذب خواستگاررر

219 بازدید | 12 پست

خانوما کیا سوره احزاب نوشتن برا زیاد شدن خواستگار؟ 

آخرش همون شد که میخواستین؟ازدواج کردید؟ 

کلا بجز سوره احزاب سوره ای چله ای نذری زیارتی دعایی چیزی برای ازدواج سراغ ندارید که خودتون نتیجه گرفته باشین؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

احزاب رو بنویس

حرز امام جواد هم

ببین

۴ قل و حرز کوچیک امام جواد هم هر چقد تونستی تو دلت بگو

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نوشتم دوتا خواستگارم آمده ولی هیچ کدوم جور نشد الانم ۴۰ روزه تقریبا که نوشتم 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
احزاب رو بنویسحرز امام جواد همببین۴ قل و حرز کوچیک امام جواد هم هر چقد تونستی تو دلت بگو

عزیزم حزر امام جواد بخونم یا اونم بنویسم ؟

نه من حتی کوزه هم پیدا نکردم یه ظرف سفالی داشتم تو اون گذاشتم بعد گذاشتمش تو کمد لباسم

اها

اخه من از کسی که میفروشه پرسیدم گفت حتما باید کوزه در بسته باشه

بالاترین نقطه دم در ورودیه خونه باشه

من شنیده بودم داخله اتاقه دختر خانوم 

بخاطره همین پرسیدم عزیزم