2777
2789

من با یکی رل بودم عروسی رفتیم اونم اومد 

توی عروسی مشروب خورد جلو خونوادم دستی میکشید 

ی کارایی کرد بابام و خونوادم دیدشون نسبت بهش بد شد

من اونقدر گریه کردم گفتم مهدی خراب کردی

گفتم من ک بهت گفته بودم خاهش میکنم مراقب باش یکاری نکنی خونوادم دیدشون نسبت بهت ید شه 

همش حسرت میخوردم ک چرا این کارو کردی خلاصه یکم گذشت معذرت خاهی کرد گفتم عیب نداره درس میکنیم آینده از دل خونوادم درمیارم و توضیح میدیم 

ی شب نشسته بودیم همه ازش بد گفتن من عذاب وجدان گرفتم اونقدر گریه کردم تا دیگه جون نداشتم 

شب رفنم نوشتم ولم کن برو چون میگفتم حتما اذیتش میکنم 

نگاکنیم عکسو رفتم از رل قبلیم گفتم 

گفتم اون منو بخاطر این اخلاقام ولم کرد تورم اذیت میکنم گفتم برو 

اینارو گفتم ولی خیلی دوسش داشتم دله رفتن نداشتم بعدش دوباره چت میکردیم کلا این حرفارو فرلموش کرده بودیم قشنگ داشتیم چت میکردیم ک یهو بعد ۲۰ روز گفتن عقد کرده من باورم نمیشد رفنم پیام دادم گف اره 

گفتم توروخدا نکن التماسش کردم رفتت 

بعد الانم میگه تو بازیم دادی مقصر تویی راس میگه؟؟تقصیر منه خر بود نه کاشکی زودی بمیرم راحت شممم 

عذاب وجدان دارم توروخدا کمکم کنین من مقصر بودم یا اون دنیال بهونه بود ک بره اخه بعد این حرفا چن بار حرف رفتن زد ولی من عکس قرص فرستادم گفنم خودکشی میکنم حرف رفتن نزن گف چشم چجوری رفتتت

قبل اینکه قضاوت کنین بخونین....محله قبلیمون کلی دوست های صمیمی داشتم از بچگی باهم بودیم با عموهام کنار هم بودیم هر روز با دختر عموهام و دوستام می‌نشستیم کوچه میخندیدم ...هروقت ب مامانم میگفتم توهم بیا پیش خانوما نمیومد انقد قیافه میگیرفت پیششون ..جلوی زن عموهام یه قیافه ای می‌گرفت انگار کیه 

...به زور بابامو راضی کرد از اونجا رفتیم الان انقد با همسایه های جدید که همشون از خودش کوچکترین صمیمی شده نگم هر روز همشونو جمع میکنه جلوی در خونمون با زن داداشم میشینن می‌خندن من نمیرم حالم بهم میخوره ازشون میخام خودکشی کنم ...بابام ک همش بیرونه نمیبینمش باهاشم نمیتونم درد دل کنم اون دوستم داره 😭واقعا میسوزم این چیزارو میبینم ....دلم میخواد خودکشی کنم ...

تاپیک نتونستم بزنم  

اسی و بقیه یه چیزی بگین دارم آتیش میگیرم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته 

واسه در کوچه نشستن میخای خود کشی کنی دغدغتو فقط

بجای این حرفای خاله زنکی کلاس برو باشگاه جایی خودتو مشغول کن این حرفای خاله خانباجی چیه میزنی

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
قبل اینکه قضاوت کنین بخونین....محله قبلیمون کلی دوست های صمیمی داشتم از بچگی باهم بودیم با عموهام کن ...

خاک یعنی بروخودتوبکش واسه سبزی بدن دستت بشینی ازاین واون بگی بقران دیوونه ای

قبل اینکه قضاوت کنین بخونین....محله قبلیمون کلی دوست های صمیمی داشتم از بچگی باهم بودیم با عموهام کن ...

عز یر من کاش درد من این بود 

من جیگرم سوختههه برو خداتو شکر کن 

بنظرم خودتو توی خونه مشغول کن فیلم ببین ب خودت برس ورزش کن رمان بخون 

من ک از کوچه رفتن متنفرم 

عز یر من کاش درد من این بود من جیگرم سوختههه برو خداتو شکر کن بنظرم خودتو توی خونه مشغول کن فیلم ببی ...

جیگرسوخته میدونی کیه؟ اخه بچه ادم با این چیزاجیگرش میسوزه خدانککه ک جیگرت بسوزه هیچ وقت

جیگرسوخته میدونی کیه؟ اخه بچه ادم با این چیزاجیگرش میسوزه خدانککه ک جیگرت بسوزه هیچ وقت

بخدا جیگرم سوخته دست میزارم رو دلم قشنگ ی زخمی حس میکنم 

احساس میکنم اگ عکس بندازن نشکن بده داخل و ک زخمه

عز یر من کاش درد من این بود من جیگرم سوختههه برو خداتو شکر کن بنظرم خودتو توی خونه مشغول کن فیلم ببی ...

بخدا همه اینارو ک گفتی رو انجام میدم امروز دیگ خسته شدم زدم به سیم آخر نشستم قرآن خوندم یکم اروم شد الان

منم نمیرم چون هیچکدوم همسن من نیستن