2777
2789
عنوان

چرا اینجوری پیش دبستانی

2781 بازدید | 17 پست

دخترم پیش دبستانی نوشتم الان زنگ زدم برای فرم مدرسه گفت پیش دبستانی ها از 15 مهر میان مدرسه ؟

تجربه شما چیه 

مدرسه هیات امنایی ثبت نام کردم. 

این مدرسه هم 1800 تا الان  گرفته ماهی 250 سرویس مدرسه 

یعنی مدرسه ارزونی نیست غیرانتفاعی هم نیست یه جورایی مدرسه بچگی خودمه که کادرش خوب بودند وواقعا مدرسه خوش نامی در منطقه 

حالا یه امسال میره اینجا سال دیگه ساکن کرج بشم صد در صد میره غیر انتفاعی 

الان به بچه چی بگم کلی ذوق مدرسه داشت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدرسه هم 1800 تا الان  گرفته ماهی 250 سرویس مدرسه  یعنی مدرسه ارزونی نیست غیرانتفاعی ...

ای جان من , اشکال نداره ,صد در صد همون ۱۵مهر که برن جشن و این چیزا براشون میگیرن 

ای جان من , اشکال نداره ,صد در صد همون ۱۵مهر که برن جشن و این چیزا براشون میگیرن 

آخه این مدرسه اش خیلی بزرگه همه کلاس هایی که داره 30 نفره ولی عین باغ میمونه دقیقا 4 تا حیاط دارند که حتی زنگ تفریح با هم نیستند 

این چیزاش گولم زد - 

آخه این مدرسه اش خیلی بزرگه همه کلاس هایی که داره 30 نفره ولی عین باغ میمونه دقیقا 4 تا حیاط دارند ک ...

چرا گول . الان مشکل مدارس غیر دولتی نداشتن فضای کافی و مناسب برای بازی و حیاطه. همه شون یه خونه قدیمی بودن که مدرسه شدن .کلاس ها نور کافی و تهویه مناسب ندارن. 

مدرسه هیئت امنایی هیچوقت بد نمیشه . حداقل چهار نفر هستن به روند کار نظارت کنن، نحوه گزینش و عملکرد معلم ،برنامه ریزی تحصیلی و ... به خوبی رصد میشه. ولی غیر انتفاعی ها از اسمشونم معلومه دنبال نفع ان. یه سری شون هم که اصلا برند شدن . 

رویکرد مدرسه این بوده که پیش ها دو هفته دیرتر  برن .نگران نباش

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
چرا گول . الان مشکل مدارس غیر دولتی نداشتن فضای کافی و مناسب برای بازی و حیاطه. همه شون یه خونه قدیم ...

مرسی وارش جان خیلی خوب گفتی من دو دست لباس فرم هم براش خریدم مرسی یه لحظه دچار تردید شدم. 

چرا گول . الان مشکل مدارس غیر دولتی نداشتن فضای کافی و مناسب برای بازی و حیاطه. همه شون یه خونه قدیم ...

و واقعا جدا از پول مدرسه غیر انتفاعی من اصلا محیط دوست نداشتم فقط اولیا جذب میکنند و بچه ها بی نهایت لوس میکنند - خوب من یه بچه اجتماعی تر میخوام که بتونه گلیم خودش از آب بیرون بکشه اونم دختر من که پدر بالای سرش نیست نباید لوس بار بیاد .  چون برنامه من برای بعد دیپلمش مهاجرت برای تحصیلش هست. 

جذب اولیا و لوس کردن بچه   کاملا مدافقم. البته هستن مدارس غیر دولتی خوب ، ولی مشکل اینه که اولیا از بیرون متوجه نمیشن رویکرد مدرسه چیه. من خودم معلم ام و در بطن ماجرا بودم. به نظرم فقط یه همکار میتونه نظر واقع بینانه ای بده. 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
جذب اولیا و لوس کردن بچه   کاملا مدافقم. البته هستن مدارس غیر دولتی خوب ، ولی مشکل اینه که او ...

.واقعا درسته مدرسه غیردولتی خوب هم هست ولی متاسفانه تو محله ما اصلا نیست و دو تا که بسیار بنام هستند مثل سلام و فرزانگان هستند که بسیار هزینه گرون دارند یه پیش دبستانی باید تا 8 تومن هزینه کنم - و خیلی هم شلوغه بخاطر اسمی که دارند ابدا مسولیت کاری قبول نمیگیرند میگن ما خوبیم شما نتونستید ارتباط بگیرید با مدرسه