2777
2789

من توی عقدم شوهرم ولم کرده رفته همون فردای عقد رفت.دیروز بعداز تقریبا دوماه به داداشم گفتم شوهرم رفته باهم رفیقن و همکار.چون باهم ماموریتن باهاش دعوا کرده بود دلیل کارشو خواسته بود گفت شوهرم فقط ساکت مونده گریه کرده رفته بیرون..حتی دلیلشم نمیدونم چرا ولم کرده..داداشم پیغام بهش داده بود که شکایت میکنیم بیا برای طلاق اما اونم گفته مگه من بمیرم که ازم بگیرینش..بلاتکلیفم.. 

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره ولی دوسش دارم..داداشم گفته فردا یا پس فردا باید بریم شکایت بابام و مامانمم میگن باید جداشی فقط منتظر یه بهونه بودن همشون..

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

جدی حس عجیبیه

کسی که عاشقانه ترین لحظه هاتو باهاش داشتی محرم رازش بودی گریشو دیدی خنده هاشو دیدی زخماشو دیدی باهاش بارها و بارها رابطه داشتی بغلش کردی اونهمه خاطره ساختی

چطوری فراموش میشه

بله ی دونه

فکرنکنم دوستت داشته باشه مگه میشه اونم ۲سال ولت کنه اگه ۲ماه ۳ماه بود میگفتیم میخاد فکرکنه اما۲سال خیلیه برو شکایت کن طلاقت بده چیه اینطوری هم شوهرداری هم نداری طلاق بگیر شاید کیس وهمدم مناسبی پیداشد واست

کسانی که جدا شدند خیلی شجاع هستند

شوهر من از اول ازدواج خیلی اذیتم کرد و فحاش بود

ولی با اصرارهایی که برای بچه دار شدن بهم می‌کرد صاحب ۳فرزند شدم و الان در منجلابی هستم که توان نجات خودم رو ندارم...

من توی عقدم شوهرم ولم کرده رفته همون فردای عقد رفت.دیروز بعداز تقریبا دوماه به داداشم گفتم شوهرم رفت ...

وااا حتما خانوادش اینجوری کردن،مگ میشه فردای عقد 

قبلش باهم با خانوادش مشکلی نداشتین