2777
2789
عنوان

از وقتی کلیپ زایمان رو دیدم از بچه و حاملگی منصرف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 20 پست
وقتی مادر شدنو انتخاب میکنی دیگ زندگیتو میذاری واس یکی دیگ اجازه میدی قلبت بیرون از خونه بتپه هیکل ک ...

واقعا؟ 

اما من اصلا دلم نمیخواد چون مامان بودن سخته. 

مثلا من شب بیداری میکشم برای درس خوندن مامانم هم بیدار میمونه برام خوراکی اینا میاره میگم مامان بخواب دیگه درس منه درس تو که نیست 

میگه نمیتونم. 

در حالیکه فکر نمیکنم دوران دانش آموزی و دانشجویی مامانم مادربزرگم اینطوری بوده باشه. 

البته خب طبیعی هم هستش چون مامانای الان تحصیل کرده و آگاه هستنو خودشون سختی های شب بیداری و درس خوندن رو کشیدن مارو درک میکنن. 

اما من اگه یه روزی مامان بشم خودم میگیرم میخوابم بچم رو هم مجبور میکنم بخوابه  

یا جدای از این همش باید مواظب بچه هاشون باشن

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
الهی بگردم مامان کوچولو بودین پس یه ذوق خاصی کردم از نحوه ی تعریفتون🥹خدا ایشالله دخترتون حفظ کنه ه ...

مچکرم آجی قشنگم😍💞💋

الان ک بیست و سه سالمه عین دوتا خاهریم یجوری باش رفتار میکنم هیشکی باور نمیکنه من مامانشم چون خودمو هنوز بچه میدونم🤣🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ اما من اصلا دلم نمیخواد چون مامان بودن سخته. مثلا من شب بیداری میکشم برای درس خوندن مامانم هم ...

😂😂😂الهی عزیزم خدا مادرتونو حفظ کنه 

مامان بودن خییییلی سخته همش فکرت پیش بچته البته مادر خوبو بدم داریما😍

مچکرم آجی قشنگم😍💞💋 الان ک بیست و سه سالمه عین دوتا خاهریم یجوری باش رفتار میکنم هیشکی باور نمیکنه ...

فاصله سنی من و مامانم ۲۶ ساله ولی ما هم دقیقا همینیم. 

اکثرا من رو بالای ۲۰ سال میبینن سنمو بعد به مامانم میگن ماشالله بهت نمیخوره دختر این سنی داشته باشی در حالی که همش ۱۶ سالمه  

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
😂😂😂الهی عزیزم خدا مادرتونو حفظ کنه مامان بودن خییییلی سخته همش فکرت پیش بچته البته مادر خوبو بدم ...

ممنون  

بله شما درست میگین. 

متاسفانه خیلی ها تو همین سایت از دست مادرهاشون ناراحتن