2777
2789
عنوان

جاریم داره طلاق میگیرن😔

408 بازدید | 16 پست

میگن پارسال خیانت کرده تلفنی شوهرش بخشیدش باز تکرار کرده و همش بهونه گیری میکرده و میرفته خونه باباش قهر الانم باز شوهرش رفته دنبالش گفته ازت بدم میاد و قصدشون جدی شده😔 ۲تا دخترم دارن

اصلا برگام ریخت وقتی گفتن خیانت کرده میگن برادر شوهرم انقد شوک شده وقتی دیده زنش داره بایکی حرف میزنه تا ۱۰ روز لکنت گرفته ودکتر میبردنش اما بخشیده بخاطر بچه هاش

وقتی ۱۳سالش بوده ازدواج کرده الان ۳۱سالشه دخترش ۱۳سالشه و اونیکی ۷سالشه اصلا اهل این چیزا نبود تعجب کردم چون اصلا زیاد توی اجتماع نیس وباهمسایه هاش بود همش و زیاد باکسی ارتباط نداش ک بخاد با کسی حرف بزنه تلفنی

چی میشه ک یه مرد یا زن خیانت میکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا به زندگی خودت برس و به هیچ وجه از دلت چیزی رد نشه 

چون زندگی به من یاد داده حتی وقتی برای کسی دل سوزوندم تو شرایطش قرار گرفتم 

پس فقط استغفار کن و پیش کسی یا حتی خودت حرفم نزن درموردش

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

لطفا به زندگی خودت برس و به هیچ وجه از دلت چیزی رد نشه چون زندگی به من یاد داده حتی وقتی برای کسی دل ...

راست میگی من واقعا ناراحت شدم که اینجا گفتم هنوز توی شکم حرفت درسته چون شوهرم واسه داداشش گریه کرد ک لکنت گرفته خیلی دلم سوخت

الان همین نی نی سایتی ها هزار جور توجیه و بهانه میارن واسش یکی میگه چون زود ازدواج کرده ، یکی میگه لابد شوهرش محبت نکرده

ولی خدا نکنه بگی شوهرش خیانت کرده اونوقت هرچی فحش و ... هست به مرده میدن 

چه خوبه ،از جدا شدن جاریت ناراحت میشی،من موقع طلاقم ،جاریم تو خیابون بهم خندید،من شوهر سابقم خیانت کرد و هرزه بود،ولی یه جوری گفته بود که انگار من دوست پسر داشتم،جاریمم در حقم نامردیش رو تموم کرد و پیش دیگران این حرف شوهرم رو گفته بود،نمیدونم چطور بعضی ها از مکافات اعمالشون نمیترسن

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

من هم چند سال پیش تو وضعیت شما بودم و جاریم داشت طلاق می‌گرفت اما قضیه ی خیانت برعکس بود برادرشوهرم تلفنی با کسی در رابطه بوده اینجور که خانمش میگفت وچون خیانتکار آقا بود طلاق نگرفتن اما حالا چون خانمه خیانت کرده قطعا طلاق میگیرن!