دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این چه طرز حرف زدنه؟؟؟؟؟؟؟؟@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3
گوشی دست خواهر کوچیکم بود ایشون تو تاپیک اولش نگاه کنید گفته نت رایگان میدن.. خواهرمم عقلش کمه شماره شود تینم با شماره اکانت روبیکا باز. کرده.. پس بجای اینکه منو گزارش بزنید این شیاد کلاهبردارو گزارش بزنید لطفا
گوشی دست خواهر کوچیکم بود ایشون تو تاپیک اولش نگاه کنید گفته نت رایگان میدن.. خواهرمم عقلش کمه شماره ...
اینم راه داره
تاپیک بزن کاربریش رو بزار
اسکرین صحبت با خواهرتو بزار
نی نی یارم تگ کن
خودشون پیگیری میکنن
دیگه با دعا و نفرین چیزی نمیشه
شما تاپیک بزن
من خودم میام نی نی یار رو برات تگ میکنم
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
باشه من میزارم من تگ کردن بلد نیستم بهتون میگم بیایید تگ کنید
اوکی