2777
2789
عنوان

تجربه سقط قانونی در هفده هفتگی

1022 بازدید | 29 پست

سلام من میخواستم تجربه سقط خودم رو اینجا بذارم تا کسایی که مثل من تجربه میخواستن استفاده کنن

بعد این که نامه پزشک قانونی مو بردم بیمارستان روز شنبه منو بستری کردن برای سقط 

اول دهانه واژنو باز کردن بعد یه چیز توپ مانند گذاشتن توش بعد بهش یه وزنه وصل کردن بکشه باز بشه اول شیاف میزدن بعد من با شیاف نه دردم  میگرفت. نه باز می‌شد بعد شب از ساعت نه  هر سه ساعت یه امپول فشار میزدن یه ساعت استراحت میدادن امپول فشار باعث درد می‌شد ولی هنوز اون چیزی که گذاشته بودن تو من درنیومده بود هروقت در میومد یعنی دهانه رحمم اندازه بچه باز می‌شد،خلاصه شنبه از شب تا صبح اون کارو کردن ،یکشنبه صبح دهانت رحمم باز شد

یکشنبه از صبح تا شب  شروع زدن به شیاف کردن اونم باعث درد نمیشد،یکشنبه ظهر ساعت ۸یه مامای خبره اومد کنارم گفتم اخه من با این قرص ها دردم نمیکیره گفت راه حلش اینه همونطور که میزارن دهانه واژنت باید اب استریل هم اضافه کنن همینطور هم شد ساعت ۵و نیم شیاف زد کفت سعی کن هی فشار بدی انگار میخوای مدفوع کنی منم همون کار رو کردم غذا هم گفت کم بخور برای بچه جا باشه خلاصه من هی فشار میدادم  و زور میزدم ،ناگفته نمونه از همون روز اول هی دست تو واژنم میکردن و اندازه میکردن اون خودش هم باعث تحریک می‌شد،خلاصه من از ساعت پنج و نیم شروع کردم به زدن زور و فشار ساعت یازده ‌ونیم دردم زیاد شده البته دردش کمتر از امپول های فشار بود به ماما گفتم میخوام برم دستشویی کفت بشین اینجا بچه رو در بیارم خلاصه من زور زدم هی زور زدم بچه رو در اورد. اما جفتش باهاش در نیومد گفت عطسه کن عطسه کردم در نمیومد بعد دکتر اونجا اومد خودش با دست و چند تا دستگاه کوچک تو چندین مرحله شکممو تمیز کرد و لخته ها رو دراورد که این مرحله درد اور بود ولی دیگه اگه میتونستی پاهاتو خوب باز کنی و نترسی درد ش کمتر می‌شد ،خلاصه تا ساعت یکم اون شد یه بار م اخر اومد چک کرد یه بازم دست کرد تو لخته ها رو دراورد  بعدم دوتاشون هم ماما هم دکتر اونجا چک کردنم گفتن تمیز شده شب دو سه فرستادم بخش. تا صبح اونجا بودم چند تا امپول و سرم زدن صبح هم رفتم سونو گرافی ببینن اگر بقایا مونده حل کنن خوشبختانه چیزی نمونده بود و مرخصم کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من هیچ مشکلی نداشت مشکل دهانه رحمه من بود به راحتی باز شده بودو بچم با یه قرص زیر زبونی سقط شد ومن بدون هیچچچچ دردی از دستش دادم مثل فرشته پر کشیدو رفت.مال منو حتی نشد بدوزن

بچه چه مشکلی داشت ک سقط کردی؟

سندروم داون بود سلفری و امینو سنتز دادم مه امینوسنتز جوابش صد ردرصد  قطعی بود بردم پزشکم اونم تایید کرد بعد رفتم پزشک قانونی جکم سقط داد گفت تا هجده هفته  پنج روز که روح تشکیل نشده میتونی سقط کنی

خب امروز مرخص شدم،خونه ام یه هفته ده روز باید استراحت کنم خوب بشم،جنین هم تحویل دادن از سردخونه البت ...

جنسیتش چی بود؟

منم ماه پیش سقط کردم ۷ هفته بودم شرایطش نداشتم ناخواسته بود .

جنین رو دیدی خودت ؟ 

بچه من هیچ مشکلی نداشت مشکل دهانه رحمه من بود به راحتی باز شده بودو بچم با یه قرص زیر زبونی سقط شد و ...

خدا بهتون صبر بده مال من سندروم داون بود وزنش هم زیاد بود تو هفده هفته سیصد و خورده ای بود به زور در آوردن 😞 شما چند هفته بودی سقط شد؟؟

جنسیتش چی بود؟منم ماه پیش سقط کردم ۷ هفته بودم شرایطش نداشتم ناخواسته بود .جنین رو دیدی خودت ؟

پسر بود هرچقدر خواستم ببینم نذاشتن فقط پاهاشو دیدم  من  دیگه مجبور بودم سقط کنم  والا سقط نمیکردم ولی هفته اش بالا بود دقیقا مثل زایمان سخت برام گذشت مخصوصا که جفت همراهش در تیم مجبور شدن هی ازم لخته ها رو دربیارن

ببخشید عزیزم جنینو خودت دیدی بعداز سقط دکتر تایید کرد که سندرم داشته؟

اره عزیزم امینو سنتز صدر درصده جوابش اره دکترم دید ولی من دیگه ندادم پاتولوژی مشخص بود از وزن زیادش و‌کله گنده اش