2777
2789
عنوان

برا بچم میخوام مهمون دعوت کنم اسمشم بزاریم شام چی بدیم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 30 پست

اسی هر یه میلو گوشت ۱۲ یا ۱۳ تا سیخ کوبیده داره

هر نفر دو سیخ بزاری

یعنی یه کیلو برا ۶ نفره

حدودا ۱۱ کیلو‌گوشت می خوای

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم و عقیقه کردم گوشت گوسفند و دادم بیرون کوبیده درست کردن خیلی خوشمزه شده بود

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اسی هر یه میلو گوشت ۱۲ یا ۱۳ تا سیخ کوبیده دارههر نفر دو سیخ بزارییعنی یه کیلو برا ۶ نفرهحدودا ۱۱ کی ...

چطور هر یه کیلو 13 سیخ ؟ فوقش بشه چهارتا یا پنج 

اسی گوشت کوبیده گوشت گوساله با چربیه که هم شل نشه هم آب نده برا همین کلا گوشت گوسفند مناسب نیست برای کوبیده

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
چطور هر یه کیلو 13 سیخ ؟ فوقش بشه چهارتا یا پنج اسی گوشت کوبیده گوشت گوساله با چربیه که هم شل نشه هم ...

من بچه لرستانم 

کوبیده خوراکمونه حاجی

ما ۹۵ درصد‌مهمونیهامون‌کوبید میدیم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من بچه لرستانم کوبیده خوراکمونه حاجیما ۹۵ درصد‌مهمونیهامون‌کوبید میدیم

از اونجایی که منم لرم اینو گفتم  

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
والا تا جایی که ما شنیدیم عقیقه رو نمیخورن میدن بیرون

منم ولیمه دادم عزیزم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔