2777
2789

من و شوهرم خیلی شرایط زندگیمون افتضاحه تو سوییت اجاره ای زندگی میکنیم.البته جفتمون عین سگ کار میکنیم. 

فکر کنم زمانی که ما بتونیم خونه و ماشین خوب بخریم و تواناییه تشکیل یه زندگیه نسبتا عالی برا بچه هامون داشته باشیم دیگه چهل پنجاه سالمون شده و شاید بچه دار نشیم دیگه. 

حالا تصمیمم اینه تو اون سن از پرورشگاه  بچه بیارم چون عاشق بچه هام و تو اون سن دیگه یه خونه و مغازه  و دارایی هم دارم که اون بچه زندگیش تضمین بشه و بدبختی نکشه عین ما

فقط میترسم بچه پرورشگاهی پدر مادرش دور از جون مشکلاتی داشته باشن که این بچه تو ژنش باشه بعدا دور از جون قاتل در بیاد.یا...  

میخواستم بگم تربیت مهمتره یا ژن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژن تاثیر داره ولی قطعا تربیت مهمتره

ولی شما ک دارید کار میکتید مدیریت کنید کارتون رو رونق بدید حتما پولدار میشین

حتی تو این شرایط هم وقتی دو نفر حسابی کار کنن حتما میتونن پس انداز کنن 

جفتش مهمه. نقش‌تربیت مهم تره به نظر من،چون اکثر ادما از ذات خلافکار نیستن بلکه تو شرایط نامناسب اینحوری میشن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
قاتل بودن مگه ژن دارهذات آدم مهمه

همون ذات منظورمه 

خیلی از قتل ها ناشی از مشکلات روانیه. 

یه سری مشکلات روانی هم از پدر مادر به بچه ارث  میرسه که از کودکی مشخص نیست و تو نوجوانی خودشو نشون میده

دو برادر تو با اخلاف سنی سه سال تو یه خانوده بزرگ شدن یکی با ادب و مهربون با همه سازش میکنه دیگری کاملا برعکس دیدم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ژن تاثیر داره ولی قطعا تربیت مهمترهولی شما ک دارید کار میکتید مدیریت کنید کارتون رو رونق بدید حتما پ ...

آره امیدوارم 🥺

تازه عروسم 

بابام این سوییتو برامون اجاره کرد 

مادرشوهرم و برادرشوهرم تبانی کردن و همه ی پس انداز و داراییه شوهرمو ازش گرفتن طلاهامم دزدیدن. 

حالا تو مرحله شکایتیم ـ

ولی فکر نکنم راه به جایی بره