من یه پسر دوساله دارم تا وقتی باهاش بازی میکنم خوبه ولی تا میرم به کارام برسم میره تو حموم و با وسایلی حموم و بیشتر در بازی میکنه بچه ای شما تو خونه چطوری سرگرم میشن
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه ایمن کردم ولی دوست داره بره تو حموم من نگران اینم چرا اینقدر علاقه داره
بچه های شما تو خونه چطوری سرگرم میشن.
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
نه ایمن کردم ولی دوست داره بره تو حموم من نگران اینم چرا اینقدر علاقه داره
بچه های شما تو خونه چطوری سرگرم میشن.
با دوچرخه و ماشینش.بیشترم دور و بر منه.خیلی بلد نیست تنها با اسباب بازیاش بازی کنه.گاهی هم تی وی میب ...
اونجوری نیست که به یه چیز گیر بده مثل پسر من که دوست داره همش بره با وسایلی حموم بازی کنه؟
من پسرم یازده کیلو هست و قد مطمعن نیستم فکر کنم ۸۳
چقدر بازی میکنه من خیلی نگرانم که چرا پسرم پیله کرده به حموم
نه نگران نباشید.همشون یه مدت به چیز گیر میدن.پسر من همش گیره پیچ گوشتی باباشه.
چقدر باهاش بازی میکنه ؟
من اینو تا غافل میکنم میره تو حموم از آتیسم میترسیدم چند جا بردم گفت آتیسم نیست ولی تاخیر داره