2777
2789

دارم عذاب خالص میکشم تو زندگی 

دارم دست و پا میرنم تا ذره ای پیشرفت کنمخستممممم

دارم میترکم میدونم یروز از این دنیا میرم با خواست خودم به زودی🙂

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته چی اذیتت میکنه

تاپیک قبلم تازه نصف بدبختیامو نوشتم

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
خدانکنه چیشده عزیزمهیچی ارزش خودکشی نداره درست میشه

۱۷ سالمه از وقتی بدنیا اومدم زجر کشیدم تا حالا تاپیک قبلم تازه یه خورده از دردامو نوشتم

خدا نکنه...ب حرف شیطان گوش نده ب خدا پناه ببر

دارم عذاب خالص میکشم پس این روشنایی پس از تاریکی کو

۱۷ سالمه از وقتی بدنیا اومدم زجر کشیدم تا حالا تاپیک قبلم تازه یه خورده از دردامو نوشتم

راستش سایت خرابه نمیتونم بخونم تاپیکاتو..فقط میخوام بگم که سنی نداری و مشکلات و دغدغه هات قراره خیلی بزرگتر بشن....خودتو قوی کن...نه فقط تو بلکه همه.زنپگی برای هیچکس آسون نیست همه ی‌آدمها در همه لحظات دارن میجنگن تلاش میکنن تا بتونن حالشون خوب باشه....طرز فکرتو عوش کن به خودت امیدوار باش...

ضمن اینکه ورزش کن جمع دوستای خوب و هدفدار و شاد برای خودت پیدا کن هدف بزار برا خودت سعی کن استقلال مالی برسی....این چیزا درمجموع رضایتتو از زندگی بالاتر میبره