2777
2789

نمیدیم شوهر ب زنش خیانت

زن ب شوهرش 

دختر مجرد با ی اقاعه متاهل و زندگیشون ب گند بکشه

و برعکس ی پسرع مجرد زندگی یک زن و شوهر و ...

رابطع های جنسی 

تجاوز 

فرار 

بی حیایی

هرزگی

کاش نبودم و نمیدیم 

سر همین مسائل عا ب حد زیادی مشکوکم ب شوهرم😣

ولی کاری از دستم بر نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح مطب دکتر زنان بودم یه خانومه اومده بود از شوهر صیغه ایش حامله بود میگفت بچه رو گردن نمیگیره میخاست براش تست دی ان ای بنویسن.اینقدر خوشحال بود که حامله بود.میگفت مرده زن داره

قبلاً هم بوده منتهی چون فضای مجازی و شبکه های ارتباطی در کار نبوده کسی متوجه نمی شد تو زندگی بقیه چی می گذره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ولش کن اصلا بهش فکر نکن هرجا بره باز برمی‌گرده پیش تو که زنشی هرچقدر بیشتر واکنش نشون بدی اون فکر می‌کنه کی هست کلا به کتفت بگیر تنها راه اینکه خودمون رو عذاب ندیم همین

همیشه میگن دعای نی‌نی سایتی‌ها خیلی تاثیر داره،خواهرهای گلم لطفاً برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😘🙏

کاش دوران لباسای پفکی 

شرم و حیا 

دورانی که مردا ناموس سرشون میشد 

عشق ها پاک بود ته تهش نامه بازی بود 

وفا و وقار و تعهد بود به دنیا می اومدم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

همه چی ب خودمون بستگی داره..

و تو خیلی موارد روشنفکر بودن بعضیا ریده تو زندگی بقیه نمیدونم دختر باکره و دختری ک با صد نفر بوده یکین و نباید قضاوت بشن

چ بدی داره زن یا شوهر ۳۰ سال بزرگتر باشه

پیامبر فرموده هر مرد باید هزارتا زن داشته باشه

توروخدا یکم شعور داشته باشین حیا داشته باشین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

حالا میدونی من چی میگم 

ای کاش تو روستا به دنیا میومدم و با یه پسر روستایی زحمت کش با غیرت ازدواج میکردم 

بهتر بود تا تو شهر هر روز هزار جور حرف میشنویم 

ادما غیرت ندارن انگار 

2810