2777
2789
عنوان

کیا پارسال بچه پیش دبستانی داشتن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 41 پست
ممنون عزیزم یه لحظه جاخوردم چون خودم پرسیدم گفتن اجبار نیست

خب عزیزم خود مدرسه هم که بهت گفته نمی‌خواد 

فقط پنج تا سوره ی کوچیک و رنگ ها و اشکال هندسی حواس پنج گانه را و نقاشی کردن رو یاد بده ..لوحه هم واجب نیست ولی اگه یاد بدی بهتره...بزن تو گوگل آموزش پیش دبستانی صفر تا صد رو میگه...یه صلواتم واسم بفرست🤗

خب عزیزم خود مدرسه هم که بهت گفته نمی‌خواد فقط پنج تا سوره ی کوچیک و رنگ ها و اشکال هندسی حواس پنج گ ...

فرستادم سه تا برات 

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اجباری نیست دختر همسایه ما الان میخواد بره پیش مامانش میگه نمیفرستمشکتاب ریاضی علوم فارسی قرانر ...

مرسی عزیزم 😍

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

من امسال دخترمو بردم پیش ثبت نام کردم روزی یک ساعت واسه اونایی که پیش نرفتم تابستون کلاس گذاشتن

بعدم کلی چیز یاد میگیرن آداب نشستن توکلاس 

پارسال پسرمو گذاشتم خیلی فهمیده تر شده ‌معلم وقتش هدر اینجور بچها نمیره

ولی اجباریه اگه نره تابستون باید بره

الان حرف کی رو گوش کنم😶یکی میگه هست یکی میگه نیست

عزیزم من دخترمو بردم پیش مدرسه مدیر گفت اداره گفته اونایی که پیش نرفتن باید دوره فشرده تابستون بگذرونن چون واقعن فرق بین بچه پیش نرفته ‌بقیه بچها 

وقت معلم هدر میره یک ماه طول میکشه بچه  آداب کلاس یاد بگیره 

هزینه شو قسطی بدید

دخترمو ‌پسرم هییت امنایی نوشتم هردو مدرک خواستن حالا مدارس دیگه رونمیدونم