2777
2789
عنوان

کیا پارسال بچه پیش دبستانی داشتن میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 41 پست
گواهی پیش دبستانی وقتی سال تموم شه پیش دبستانی میده برا ثبت نام اول

بله ممنونم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
ممنونم ولی انگار میگن اجباریه

دختر من پیش بود پاییز میخواد بره اول .اصلا اجباری نبود اون لوحه ای هم دادن من نگرفتیم چون هفته آخر نرفتیم برای ثبتنام مدرسه هم نخواستن خواخر من دخترشو نفرستاد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم گواهی پیش دبستانی لازمه من امسال پسرم میره اول گواهی رو ازم خواستن بهتره بری اداره آموزش پر ...

من امسال پسرم میره اول. پارسال پیش رفت. الان واسه ثبت نام اصلا نخواستن مدرک پیش. 

پیش چون خصوصی هست و قیمت بالا اصلاااا اجباری نیست

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
اصلا اجبار نیست

الان حرف کی رو گوش کنم😶یکی میگه هست یکی میگه نیست

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
دختر من پیش بود پاییز میخواد بره اول .اصلا اجباری نبود اون لوحه ای هم دادن من نگرفتیم چون هفته آخر ن ...

خدا خیرتون بده الهی ناراحت شدم واقعا که نمیتونم بچمو بزارم بره پس اجباری نیست بعد عزیزم اسم کتابهای بچتون چیه

عزیزم نیست حالا خودت میدونی من دارم راهنماییت میکنم از خودم نمیگم که

ممنون عزیزم یه لحظه جاخوردم چون خودم پرسیدم گفتن اجبار نیست

خدا خیرتون بده الهی ناراحت شدم واقعا که نمیتونم بچمو بزارم بره پس اجباری نیست بعد عزیزم اسم کتابهای ...

عزیزم من با اطمینان به شما میگم گواهی نمیخوان ..و حتی اگه مدرسه ای خواست شما برو آموزش و پرورش همون منطقه اعلام کن ..مطمینی باش به مدیر زنگ میزنن

نه عزیزم گواهی پیش دبستانی لازمه من امسال پسرم میره اول گواهی رو ازم خواستن بهتره بری اداره آموزش پر ...

خب شما مدارس غیر انتفاعی ثبت نام کردی بعصی عیر تنتفاعی ها الکی الکی میگن لوحه بیارین انگاری تا مسیولیت اموزش صفر تا صد خواندن نوشتن گردن خودشن نباشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

[QUOTE=347978112]من چرسیدم پیش دیستانی در هیچ کجای کشور اجباری نیست برخی مدارس الکی میگنن ب والدین[/QUOTEخداروشکر مرسی از اینکه شرکت کردید دراین تاپیکم

خدا خیرتون بده الهی ناراحت شدم واقعا که نمیتونم بچمو بزارم بره پس اجباری نیست بعد عزیزم اسم کتابهای ...

اصلا اجباری نیست دختر همسایه ما الان میخواد بره پیش مامانش میگه نمیفرستمش

کتاب ریاضی علوم فارسی قران

ریاضیشون دسنه بندی بود مثلا میگفت شکل ها رو دست سه تایی یا چهارتایی کن.و از ۱ تا ۱۰ اموزشو...چیزای خیلی راحت

علوم راجب خزندگان اهلی و وحشی و مراحل کاشت دانه تا روییدن

فارسی از همه کاربردیتر بود حروف الفبا نوشتاری کاملا ممنوع فقط تلفظ اواشناسی بود

قران هم که سوره های کوتا رو یاد دادن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم من با اطمینان به شما میگم گواهی نمیخوان ..و حتی اگه مدرسه ای خواست شما برو آموزش و پرورش همون ...

خیلی خیلی ممنونم خیر ببینید🤩

2810