2777
2789
عنوان

شما هم وقتی باردار شدید رابطتون با همسرتون بد شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 63 پست
بازم خوبه تو بارداری. ما که تو اقدام هم اینجور هست

فکر میکنم آقایون روحیه خیلی حساسی دارن منتها نمیتونن یا نمی‌خوان راجع به دغدغه هاشون صحبت کنن.

تو اقدامی خیلی به تغذیتون برس. میوه بخور و تغذیه سالم داشته باشین آرامش اینا خیلی مهمه ها

پیاده روی هم برو حتما.

گفتم. من چند وقت پیش حالم بد شد و یه روز بستری شدممیگه میترسم مشکلی پیش بیاد برات

به غیر از اون ماجرا بهش گفتی که چرا کلا مثل قبل نیستی؟ بگو من الان تو دوره حساسیم به توجه تو نیاز دارم 

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به غیر از اون ماجرا بهش گفتی که چرا کلا مثل قبل نیستی؟ بگو من الان تو دوره حساسیم به توجه تو نیاز دا ...

به نظر خودش مثله قبله

از نظر من تغییر کرده

نمی‌دونم.

شایدم من تغییر کردم و زیادی حساس شدم

اره ولی برعکس من بدم میومد خسته بودم حصله نداشتم اونم کم کم دلش شکست زیاد سمستم نیمومد اصلا یه وضع ...

آخی

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
لطفا بهم معرفی کنآخه آقایون فرصت ندارن برا این کاراو اینکه از نظر اونا همه چی خوبهما خانوما چون ریزب ...

شماسرچ کنیدومطالب گوناگون روبخونید

ازنظراسلام وطب اسلامی رابطه برای رشدجنین وسلامت جسمی مادروسلامی روحی پدرومادربسیارمفیدهستش

اینکه زن سردمزاج میشه امری طبیعی هستش ولی نبایداحساس مردرونادیده بگیره

حتی خودش رغبتی نداره بایدمردروتامین کنه

مثل اینکه درماه رمضان ازآدم بیماریاکودک بخوای درکت کنه وچون توروزه ای اونم انتظارغذانداشته باشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مرسی عزیزم. بعد زایمان چقدر زمان برد تا اخلاق و روحیات مثله قبل بشه؟

من خیلی سخت بود برام وارد دنیای مادری شدن ..شوهرم اوایل خیلی به دخترم توجه میکرد واقعا اسیب دیده بودم اما ی بار باهاش حرف زدم دیگه کم کم باهم مچ شدیم...سعی کن باهاش صحبت کنی چون مردا تا نگی نمیفهمن و متوجه اتفاقات نمیشن

مرسی عزیزم. بعد زایمان چقدر زمان برد تا اخلاق و روحیات مثله قبل بشه؟

من خیلی سخت بود برام وارد دنیای مادری شدن ..شوهرم اوایل خیلی به دخترم توجه میکرد واقعا اسیب دیده بودم اما ی بار باهاش حرف زدم دیگه کم کم باهم مچ شدیم...سعی کن باهاش صحبت کنی چون مردا تا نگی نمیفهمن و متوجه اتفاقات نمیشن

بازم دنبال دکتر خوب باشبالاخره یه راهی هست.ریشه در بچگی نداره مشکلت؟طب سنتی هم رفتی

نه عزیزم من ذاتی سردم اره از طب سنتی بگیرتا ....همه رو رفتم.من مشکل دخول دارم ترس و درد دارم

2810