2777
2789
عنوان

قلبم تیکه تیکه شده💔

245 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها حدود یکماهه داریم خونرو بازسازی میکنیم مجبورم خونه نباشم شرایط اصلا اوکی نیست حتی دستشویی هم نداریم برقا قطعن. من مجبور شدم این مدت برم خونه مادر و خواهر و برادر .. ولی هرکدوم به یه شکلی منو دک کردن .. حتی مادرم

مگه داریم انقدر یه ادم تنها باشه .. 

دارم باقلب شکسته می نویسم براتون 

ازصمیم قلب از خدای بزرگ میخوام امشب که مبخوابم فردارو نبینم..

مانی،آرشام👥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزای سختی بهم گذشته و داره میگذره الان اومدم خونه مامانم نه ناهر خوردم نه شام

الان یواشکی رفتم سر یخچال یه کوکو برداشتم 

انقد باهام بدتاکردن که دلم نمیخواد لب به چیزی بزنم

کاش تموم بشه

مانی،آرشام👥
خوب چرا به ابن قضیه فک نکردی و بازسازی کردی؟من حدود ۶ ماه در گیر بازسازی خونه بودیم.تو این ۶ ماه یه ...

فکرکردیم بیست روزه تموم میشه ولی نشد 

بچه ها قلبم درد میکنه 

مانی،آرشام👥

الهی عزیزم🥺

غصه نخور و اینجوری نگو

به نظرم برگرد خونه با تمام سختی ها

حالا من خودم اینجوریم که دوست ندارم برم جایی

خونه خواهر و برادر که اصلا

خونه مامانمم به زور برم بمونم اونم مگر رو به موت باشم

یعنی بازسازی داشتیم یا اثاث کشی با بچه کوچیک نهایت یکی دوشب میرفتم خونه مامانم، سریع شرایط رو درست میکردم برمیگشتم

اصلا طاقت جایی موندن ندارم

سعی کن شرایط رو اوکی کنی در حدی که بتونی تحمل کنی و برگردی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا بازسازی نمیشد تو یه اتاقش موند؟

ما اینکارو کردیم‌سخت بود مثل زندان اما بهتر از خونه بقیه بود

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
الهی عزیزم🥺غصه نخور و اینجوری نگوبه نظرم برگرد خونه با تمام سختی هاحالا من خودم اینجوریم که دوست ند ...

شرایط چندروزدیکه اوکی میشه ولی اینا جیگرمو سوزوندن قلبمو تیکه پاره کردن

مانی،آرشام👥
برا بازسازی نمیشد تو یه اتاقش موند؟ما اینکارو کردیم‌سخت بود مثل زندان اما بهتر از خونه بقیه بود

نمیتونم الان جزییاتو توضیح بدم ولی یک درصدم نمیشد واقعا

مانی،آرشام👥
شرایط چندروزدیکه اوکی میشه ولی اینا جیگرمو سوزوندن قلبمو تیکه پاره کردن

کاملا میفهممت، ان شاالله برگشتی خونه

دیگه هیچوقت اینکار رو نکن، اینا تجربن

آدمها همینن دنیا اینجوریه، خدا آدمو محتاج هیچکس نکنه واقعا

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810